Comunicat de presă. Cezar Grama vorbeşte despre comunicarea cu cetăţenii, dar nu comentează situaţia tensionată din PNL Câmpina

Categorie: Politica 16 septembrie 2015

“Prioritatea mea este comunicarea cu cetăţenii.  Un om politic nu poate să izoleze într-un turn de fildeş, să facă politică doar stând la birou. Politica înseamnă şi acţiune, înseamnă să fii în mijlocul oamenilor pe care-i reprezinţi, să-i cunoşti, să le afli doleanţele, să le percepi aşteptările şi dorinţele. Dar înseamnă şi să le vorbeşti despre valorile în care crezi, să le comunici principiile după care te ghidezi şi să decizi cum poţi să vii în întâmpinarea aşteptărilor cetăţenilor. Pentru mine, politica nu este un scop în sine, ci un mijloc de a veni în sprijinul unor oameni, care la un moment dat îţi acordă încredere şi, implicit, responsabilitate. În această etapă, prioritatea mea este comunicarea cu cetăţenii, pentru că ei sunt cei care decid, opţiunile lor fiind esenţiale în conturarea structurii clasei politice în România. Ei sunt cei care au optat pentru schimbare şi au acordat un uriaş capital de încredere Partidului Naţional Liberal şi preşedintelui Klaus Iohannis, iar eu sunt mândru că fac parte din acest partid.
Nu voi comenta reacţiile CLEX Câmpina şi nici ale  Biroului Permanent Judeţean al fostului PDL, după cum nu voi comenta nici speculaţiile care se fac în media pe această temă. Nu e cazul şi momentul să intru în polemici care n-ar folosi nimănui. Am convingerea că, într-un partid mare cum e PNL, există loc pentru fiecare, că oricare dintre membrii săi poate să se dezvolte profesional şi politic fără să afecteze, deranjeze sau submineze pe ceilalţi. Democraţia, transparenţa decizională, libertatea şi spiritul de competiţie sunt, în fond, valori fundamentele ale liberalismului şi ele funcţionează în PNL.
Sigur, fac parte din generaţia tânără de politicieni, dornică să înveţe, să cunoască oamenii, să acţioneze. Entuziasmul, curajul şi dorinţa de afirmare a generaţiei tinere nu intră în contradicţie cu echilibrul şi cu experienţa generaţiei mature, ci dimpotrivă, ele se completează şi trebuie să genereze progres, nu disensiune. Respect valorile liberale, respect şi mă supun deciziilor forurilor de conducere ale partidului, convins fiind că acestea se iau în concordanţă cu Statutul PNL”.

Cezar Grama
Prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal

V-am prezentat integral comunicatul de presă remis de Cezar Grama. Recunoaştem, noi ne aşteptam la altceva din partea tânărului liberal care doreşte să intre în competiţia internă pentru Primăria Câmpina, alături de Horia Tiseanu. CLEX Câmpina nu i-a validat candidatura, BPJ al PDL Prahova l-a demis din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret şi i-a retras sprijinul politic pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal, două măsuri, într-adevăr nestatutare şi chiar ilogice. Grama a fost ales în cele două funcţii şi nu-l pot schimba decât organizaţiile de tineret care l-au ales. Nu mai vorbim despre faptul că, dacă un partid decide să-i retragă sprijinul politic unui membru, îl retrage de tot, nu pentru o funcţie fie ea locală, judeţeană sau centrală. În continuare, la PNL apele sunt tulburi în urma acţiunilor lui Cezar Grama, iar noi ne aşteptam ca acest comunicat de presă să conţină un punct de vedere concret despre toată această situaţie tensionată şi chiar fără precedent. Din păcate, nu a fost aşa.

 

 

4 comentarii to “Comunicat de presă. Cezar Grama vorbeşte despre comunicarea cu cetăţenii, dar nu comentează situaţia tensionată din PNL Câmpina”


 1. Ghita spune:

  Cu tot limbajul lui de lemn, Grama e peste Tiseanu cu cel putin doua clase! Si oricum partidul asta ar trebui sa se lepede de dinouzari daca vrea sa mai conteze!

  RăspundeRăspunde
 2. Mihai Dan spune:

  „Prioritatea mea este comunicarea cu cetățenii.” Dar cum? Urcându-te pe o scenă fără invitație? Defilând alături de oficialități, neavând această calitate?
  Este ca și cum ai intra în casa omului și te-ai așeza la masă.
  Bunele maniere se învață iar respectul se câștigă.
  Nu poți tu, Grama sau oricum te-ai numi, să faci orice într-un partid (într-o echipă), să crezi că ți se cuvine orice, oricând și oricum. Mai ales într-o echipă pe la care nu ai prea trecut o perioadă lungă.
  Această echipă trebuie să decidă cine reprezintă PNL Câmpina în fața structurilor județene dar mai ales în fața electoratului.
  Poate că și femeia de serviciu, dacă își pune un costum și își face freza, vrea să fie primar. Iar ea chiar vine mai des pe la partid.

  RăspundeRăspunde
 3. Mihai Dan spune:

  P.S. De ce trebuie să ne ocupați nouă, cititorilor / electorilor, spațiul și timpul cu bucătăria voastră internă, cu circul vostru ieftin?

  RăspundeRăspunde
 4. Badescu Florin spune:

  D-nul Grama este ‘rezerva” pana la noi ordine,poate sa vina sa comunice cand vrea si cu cine vrea ca doar libertatea cuvantului e garantata.Sa vina in parcurile de joaca facute de primarie sau mai bine la haznaua Curiacul si sa comunice cu pasarile,insectele ………..!Asta este ,in politica ajung f.multi ratati ce nu au o profesie bine determinata ce capuseaza economia din pacate.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF