Festivitate de deschidere a noului an şcolar şi la Şcoala “Louis Pasteur” din Câmpina

Categorie: Social 15 septembrie 2015

AMUS 3 Festivitate de deschidere a noului an şcolar şi la Şcoala Louis Pasteur din CâmpinaNoul an de învăţământ a început ieri şi la Şcoala Postliceală Sanitară “Louis Pasteur” din Câmpina. Aici a a avut loc o festivitate pentru primirea bobocilor şi premierea elevilor din anii II şi III, care au obţinut cele mai mari medii generale la sfârşitul anului şcolar precedent. Preşedintele Fundaţiei AMUS – Şcoala Postliceală Sanitară “Louis Pasteur”, Elena Murariu, le-a transmis proaspeţilor elevi ai şcolii un mesaj de bun-venit şi le-a făcut acestora cunoştinţă cu profesorii lor. Apoi au vizitat şcoala împreună, li s-a explicat unde se ţin cursurile, unde sunt laboratoarele, materialele didactice etc.
Şcoala Postliceală Sanitară “Louis Pasteur” are în acest nou an şcolar 287 de elevi înscrişi în cei trei ani de studii, la două specializări – asistent medical generalist şi asistent medical de farmacie. Şcoala Postliceală „Louis Pasteur” a fost fondată de Asociaţia Mutuală AMUS Franţa-România şi funcţionează la Câmpina de 16 ani, pregătind mai întâi asistenţi medicali generalişti, iar de câţiva ani, şi asistenţi medicali de farmacie. Pregătirea elevilor este asigurată de 24 de cadre didactice, într-un sediu bine dotat, care include opt săli de clasă, dintre care trei laboratoare (de informatică, farmacie şi nursing) şi două cabinete (anatomie şi farmacie).
AMUS 1 Festivitate de deschidere a noului an şcolar şi la Şcoala Louis Pasteur din Câmpina AMUS 2 Festivitate de deschidere a noului an şcolar şi la Şcoala Louis Pasteur din Câmpina AMUS 4 Festivitate de deschidere a noului an şcolar şi la Şcoala Louis Pasteur din Câmpina AMUS 5 Festivitate de deschidere a noului an şcolar şi la Şcoala Louis Pasteur din Câmpina AMUS 6 Festivitate de deschidere a noului an şcolar şi la Şcoala Louis Pasteur din Câmpina

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF