GPS-uri pe maşinile Poliţiei Locale Câmpina, aceasta este propunerea viceprimarului Ion Dragomir

Categorie: Administratie publica 1 septembrie 2015

Masini Politia Locala GPS uri pe maşinile Poliţiei Locale Câmpina, aceasta este propunerea viceprimarului Ion DragomirLa ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina s-a discutat din nou (pentru a câta oară?!) despre activitatea Poliţiei Locale, unii consilieri exprimându-şi nemulţumirea faţă de lipsa agenţilor de pe teren. “Ar trebui să acopere tot oraşul. Lumea vrea să-i vadă patrulând şi prin cartiere. Nu am putea pune sectorişti, aşa cum era înainte, prin toate cartierele?”, a întrebat consilierul Florin Frăţilă. “De asta se ocupă Poliţia Municipală, dar noi putem face altceva pentru a monitoriza activitatea Poliţiei Locale. Că şi eu aş vrea să văd, într-un raport al lor, că au prins şi ei ceva, au rezolvat şi ei ceva, nu doar că au primit telefoane de la cetăţeni şi li s-a semnalat nu ştiu ce situaţie. De exemplu, sunt atâţia ani de când în Câmpina sunt aduşi câini comunitari din alte localităţi, dar poliţiştii noştri locali nu au prins niciodată pe nimeni “, a afirmat viceprimarul Ion Dragomir.
Care ar fi soluţia găsită de viceprimar pentru monitorizarea activităţii Poliţiei Locale? “Ar trebui să le montăm GPS-uri pe maşini. Astfel putem vedea şi ce activitate au, dar vă asigur că şi consumul de carburant ar scădea cu 30-40%. Poate nu ar fi rău să facem acelaşi lucru şi la Primărie, pentru că maşinile noastre ajung pe unde nici cu gândul nu gândiţi”, a spus viceprimarul Ion Dragomir. A fost, însă, doar o discuţie. Din nou, doar o discuţie, fără a se lua vreo decizie. Peste două-trei luni, probabil, se va discuta din nou despre activitatea Poliţiei Locale. Şi tot aşa.

11 comentarii to “GPS-uri pe maşinile Poliţiei Locale Câmpina, aceasta este propunerea viceprimarului Ion Dragomir”


 1. cineva spune:

  ne poate spune Dl. Fratila cum crede dinsul ca 3 politisti locali…cum se pare ca sint pe schimb in multe luni ale anului pot acoperi tot orasul asta ? Ii vreti si in piata sa pazeasca tiganii care nu stau sa vinda in bazar….ii vreti si in fiecare parc sa urmareasca toti nesimtitii care rup banci, maninca seminte…ii vreti si pe la periferii sa prinda carutasii….daca se poate unul non-stop linga fintina de la Millia si….de ce nu…cite unul pentru fiecare banca de pe bulevard unde alti nesimtiti beau si fac mizerie ! Si, de ce oare mai au dispecerat ? Nu cumva pentru ca cetatenii sa faca sesizari ? Parca si la Pol. Municipala tot asa se lucreaza, nu? Cit despre cainii comunitari…e chiar de ris ! credeti oare ca cei care ii aduc vin cu ei in centru in vazul tuturor ? Sint atitea intrari in oras ! hai sa punem cite un politist local de paza la fiecare, nu ? ca doar avem o groaza !

  RăspundeRăspunde
 2. Piticu' spune:

  Acum poate intelege toata lumea de ce a vrut Tiseanu neaparat sa aiba omul lui la sefia Politiei Locale!

  RăspundeRăspunde
 3. Dan'tele spune:

  In calitate de contribuabil, vreau sa se puna GPS si la masina primarului si sa se publice lunar traseul pe care l-a facut primarul. Asa vom vedea, spre exemplu, de cate ori a intrat masina primarului Tiseanu pe bariera de pe strada Soarelui! Prietenii stiu de ce!

  RăspundeRăspunde
 4. Do spune:

  Mare-i gradina lui Dumnezeu!

  RăspundeRăspunde
 5. As spune:

  Trebuie delimitate atributiile Politiei locale cat si ale Politiei municipale.Acum am impresia ca este o”harababura”de nedescris.GPS-uri pe masinile Politiei locale?Haideti sa fim seriosi…Noul director instalat in functie sa gandeasca modalitati pentru asigurarea securitatii tuturor zonelor din oras cu personalul pe care il are in subordine.Nu avem nevoie de”plangaciosi”…Asadar,d-lor politisti locali pentru a avea respectul nostru cautati prin toate mijloacele posibile sa ne asigurati securitatea…Va doresc succes in activitatea pe care o desfasurati.

  RăspundeRăspunde
 6. robert spune:

  punem gps si pe insgnia ?? nu de alta dar zilele trecute era soferul lui Tiseanu pe la benzinarie ( La Etu logic ) cu masina ,, sa intelegem ca si Politia Locala are sofer ?? sau masina a avut soferul inclus in pret ca si obtional … :) )))

  RăspundeRăspunde
 7. DioNis spune:

  Vicele arunca bomba si lui Tisi ii cade trompa.Vorbiti frate mai explicit sa inteleaga si cei fara studii(noi am ramas care nu avem scoala si nici nu plecam in strainatate si la Capitala)

  RăspundeRăspunde
 8. Marian Enache spune:

  Politia locala trebuie scoasa de la paza si trimisa pe teren, la patrulare. Paza se face cu firme de paza nu cu politistii locali care si asa sunt putini!

  RăspundeRăspunde
 9. Ionut spune:

  asta cu gps urile nu e o idee rea, intrebati l pe Constantinescu de la Floricon cata economia a facut el la carburanti dupa ce a pus gps uri pe masini. cand nu consumi de la tine din buzunar nu ti pasa cat costa, asta e adevarul.

  RăspundeRăspunde
 10. Margelatu' spune:

  Sa inteleg ca viceprimarul Dragomir va pune GPS si pe MERCEDESUL negru cu care se deplaseaza in interesul serviciului dar si personal?

  RăspundeRăspunde
 11. anton spune:

  sa-le puna GPS ca vine campania electorala si sa vedem si noi cand vor fi prinsi lipind aiurea afise cei din staf-ul d-lui vice si ce masuri se vor lua.Ar trebui sa se puna o limita de varsta si la consilierii locali pe la 40 de ani.Ce utila ar fi fost legea lustratiei

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF