Administratie publica

Pe Calea Doftanei au început lucrările de reabilitare a conductei de apă

Lucrari Calea Doftanei 1Pe Calea Doftanei din municipiul Câmpina au început ieri lucrările de reabilitare a conductei de transport apă potabilă, tronsonul aflat în lucru fiind cel cuprins între intersecţiile cu Ecaterina Teodoroiu şi B.P. Hasdeu. Se sapă pe trotuare sau în imediata apropiere a acestora, astfel încât nu se impune blocarea circulaţiei rutiere. Lucrarea face parte din proiectul „Reabilitarea conductei de aducţiune, conductei de transport şi reţelelor de distribuţie a apei potabile”, pentru care Câmpina a obţinut o parte din finanţare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, printr-un program destinat localităţilor cu până la 50.000 de locuitori. Acest proiect este derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale prin Compania Naţională de Investiţii.
Vă reamintim că în cadrul acestui proiect sunt incluse şi alte lucrări:
– reabilitarea reţelei de distribuţie a apei potabile pe Bulevardul Bălcescu (prima lucrare realizată)
– reabilitarea conductei de aducţiune apă potabilă de la Staţia de pompe Doftana până la intersecţia Străzii Ecaterina Teodoroiu cu Calea Doftanei
– reabilitarea reţelei de distribuţie a apei între străzile Ecaterina Teodoroiu şi B.P.Hasdeu
– reabilitarea reţelei de distribuţie a apei pe Strada Bobâlna, de la intersecţia cu Calea Doftanei până la B.P.Hasdeu.
Licitaţia pentru executarea lucrărilor a fost câştigată de asocierea formată din firmele Fluid Development SRL şi Proiect SA, ambele din Constanţa, valoarea contractului fiind de 3.433.603 lei fără TVA.
Lucrari Calea Doftanei 2 Lucrari Calea Doftanei 3

3 Comments

  1. george says:

    Fereasca Sfantu’, sa nu vina vreo ploaie mai puternica, vor pica multe garduri pe acea strada. Hai sa nu stricam carosabilul dar sapam la nici 30cm de garduri si case.

  2. Petre Daniel says:

    si canalizarea se mai face sau nu?

  3. sasa says:

    este oprita apa ! Cand vine apa ?????????????????? x(

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *