Pe Lacul Curiacul va fi amplasată o fântână arteziană plutitoare, în valoare de peste 700 milioane lei vechi

Categorie: Administratie publica 16 septembrie 2015

Curiacul 1 Pe Lacul Curiacul va fi amplasată o fântână arteziană plutitoare, în valoare de peste 700 milioane lei vechiDespre lucrarea de modernizare a Lacului Curiacul din municipiul Câmpina am scris de mai multe ori. Am avut multe ocazii să o facem, având în vedere că această lucrare a durat doi ani. Acum, investiţia este aproape gata. A costat 1.344.282 lei (fără TVA), adică peste 13 miliarde de lei vechi. Zona şi-a schimbat complet imaginea, chiar dacă mai există unele probleme acolo, cum ar fi reziduurile petroliere care ies la suprafaţă, pe lac, motiv pentru care Curiacul trebuie curăţat de două-trei ori pe săptămână. Ei bine, dacă amenajarea zonei este aproape gata, mai rămâne de adus şi montat fântâna arteziană plutitoare. Pentru această fântână, Primăria Câmpina a organizat o procedură de achiziţie publică directă, contractul fiind încredinţat societăţii Augment SRL Bucureşti. Obiectul contractului – furnizare, transport, montare şi punere în funcţiune a unei fântâni arteziene plutitoare iluminată. Valoarea contractului – 68.975 lei fără TVA, deci peste 700 milioane lei vechi. Fântâna va fi amplasată în mijlocul Lacului Curiacul.

7 comentarii to “Pe Lacul Curiacul va fi amplasată o fântână arteziană plutitoare, în valoare de peste 700 milioane lei vechi”


 1. Florin spune:

  Inteleg ca inca sunt persoane care si dupa mai mult de zece ani de cand s-a trecut la leii noi inca vorbesc in lei vechi. Dar sa vad in anul 2015 un articol in care se vorbese inca de lei vechi mi se pare penibil.

  RăspundeRăspunde
 2. minion spune:

  Cand o sa functioneze si fantana arteziana de langa sala de sport a CNNG ?!?

  RăspundeRăspunde
 3. As spune:

  Ideea este de apreciat.Dar nu este cam exagerat pretul?Sa avem in vedere si faptul ca trebuie gasita cauza producerii reziduurilor petroliere si inlaturata.Altfel,pretul privind intretinerea se va ridica permanent si vom avea permanent comentarii critice la adresa acestei investitii,zic eu laudabile dar pentru multi dintre noi inutila…

  RăspundeRăspunde
 4. Ion Dandoaselea spune:

  Nu stiu cat e de utila pentru campineni dar este o realizare frumoasa. Poate ca ar fi bine de realizat un acces dinspre “drumul vechi al garii”, o pasarela metalica peste calea ferata cu coborare pe malul lacului. Odata cu amenajarea (eventuala) a acestei strazi ca o promenada, accesul dinspre oras ar fi mult mai facil, s-ar transforma intr-o plimbare placuta.
  Bineinteles insa ca administratia Tiseanu si-a pus amprenta si asupra acestei lucrari in stilul caracteristic:dupa ce totul este finalizat vedem ca inca lacul se umple (si destul de des se pare) de reziduri petroliere. Nu se puteau gasi inca de la inceput sursele de poluare? Si sa se blindeze conductele ce deverseaza aici? Campinenii “vechi” stiu ca acest lac a fost poluat in acest fel dintotdeauna.
  Referitor la fantana am o nelamurire mare : intrand pe site-ul celor de la Augument din Bucuresti vad ca cea mai mare si complexa fantana arteziana plutitoare pe care o comercializeaza acestia costa ….8.399 Euro inclusiv TVA. Adica 30.140 lei fara TVA,ceva mai putin de jumatatea sumei pe care primaria a platit-o catre firma respectiva. O fi oare si altceva la mijloc sau doar o informatie incompleta pe care o detinem noi?
  Mai jos linkul catre firma respectiva :

  http://www.amenajariacvatice.ro/Fantani-arteziene-plutitoare/Fantana-arteziana-Air-Flo-LM-4-kW-400-Volt–pID67.html

  RăspundeRăspunde
 5. Badescu Florin spune:

  Geniala idee,sa aerisesti Haznaua Curiacul pe bani f.f. multi !

  RăspundeRăspunde
 6. vlad spune:

  Florin, asta e una dintre cele mai simple metode de manipulare. Unii editorialisti scriu asa pentru a mari impactul. Deh, fiecare cum e invatat:)

  RăspundeRăspunde
 7. admin spune:

  Deci, unde e manipularea? La fantana, arteziana, plutitoare sau aproape un miliard cu tot cu TVA? Stiti cumva si ce inseamna editorialist?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF