Primarul de la Cornu, Cornel Nanu, are şanse mari să devină preşedintele PSD Prahova

Categorie: Politica 9 septembrie 2015

Cornel Nanu Primarul de la Cornu, Cornel Nanu, are şanse mari să devină preşedintele PSD PrahovaNebunie mare la PSD Prahova în perspectiva alegerilor interne din 18 septembrie. Se vorbeşte despre cinci, ba chiar şase candidaţi pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene. Informaţii oficiale sunt puţine. Neoficial se vorbesc multe şi se aranjează multe, în culise, bineînţeles. Ce ştim până acum? Un candidat cert la şefia PSD este primarul comunei Cornu, Cornel Nanu. Un candidat cu şanse mari, având în vedere că este susţinut de foarte multe organizaţii din teritoriu, care văd în el ceea ce a lipsit partidului în ultima vreme – stabilitate. Un alt candidat este senatorul Radu Oprea, cel despre care se spune că este împins şi susţinut de tabăra lui Mircea Cosma şi a lui Vlad Cosma. Se vorbeşte şi despre candidatura senatorului Daniel Savu, dar aici apare un mare semn de întrebare, pentru că Savu nu a confirmat că ar intra în cursa pentru funcţia de preşedinte al PSD Prahova. Ceilalţi trei candidaţi ar fi, potrivit zvonurilor, Alexandru Bănică – din partea organizaţiei de pensionari a partidului, Adina Mihalcea – viceprimarul de la Ştefeşti, din partea organizaţiei de femei şi Andrei Nicolae – din partea organizaţiei de tineret. Strategia ar fi că, după primul tur, cei trei vor părăsi competiţia şi îşi vor îndemna susţinătorii, atâţia câţi sunt, să voteze cu Radu Oprea.
În toată această nebunie, înţelegem de ce, pentru mulţi pesedişti din judeţ, Cornel Nanu ar reprezenta garanţia stabilităţii. Este unul dintre cei mai vechi membri ai PSD, este primar al comunei Cornu de 26 de ani, localitatea sa arată foarte bine, nu a fost implicat în scandaluri politice sau administrative, a rămas întotdeauna devotat partidului, indiferent de problemele prin care trecea PSD la nivel judeţean sau central. Probabil, acestea au fost şi motivele pentru care aproape 90% dintre organizaţiile PSD din Prahova i-au trimis preşedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, adrese prin care îşi exprimau sprijinul faţă de Cornel Nanu. Nu ştim ce gândeşte Bucureştiul despre situaţia din Prahova, dacă Dragnea ar fi sau nu de acord cu alegerea lui Nanu ca preşedinte al Organizaţiei Judeţene. Probabil că gândurile acestuia se îndreaptă tot spre Mircea Cosma şi oamenii acestuia. Vor fi alegeri grele pe 18 septembrie, la PSD Prahova.
În ceea ce priveşte Câmpina, reprezentanţii organizaţiei de aici aşteaptă să vadă care sunt, până la urmă, candidaţii la funcţia de preşedinte. „Şi-au anunţat intenţia de a candida mai multe nume grele din partid. Noi îl vom susţine pe cel mai bun. Iar cel pe care îl vom susţine noi, cu siguranţă va câştiga! Oricum, la noi, îşi poate depune candidatura cine doreşte, nu împiedicăm pe nimeni să candideze, aşa cum se întâmplă la alte partide. Poate candida oricine, pentru că, până la urmă, votul este important”, ne-a declarat preşedintele PSD Câmpina, Ion Dragomir.

3 comentarii to “Primarul de la Cornu, Cornel Nanu, are şanse mari să devină preşedintele PSD Prahova”


 1. Tezeu spune:

  Un om serios. A probat o suma de calitati vreme de un sfert de veac. Merita, cu prisosinta, sa conduca destinele organizatiei PRAHOVA a PSD.

  RăspundeRăspunde
 2. totEu spune:

  Haha, e cam nasol, functia aia e cam expusa si, din cate se aude, nimeni din PSD Prahova nu cauta expunere in momentul asta ;)

  RăspundeRăspunde
 3. iustin spune:

  DomnulNanu are calitatile necesare de a fi nu numai presedintele PSD ci si presedintele Romaniei , este mult prea capabil sa conduca fata de toti cei care au fost si vor fi la conducere . Este un adevarat lider

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF