SANCONFIND – Servicii medicale de excelenţă

Categorie: Publicitate 9 septembrie 2015

Echipa SANCONFIND  Servicii medicale de excelenţă

4 comentarii to “SANCONFIND – Servicii medicale de excelenţă”


 1. As spune:

  Dar preturile…?Marea masa ,cu venituri modeste nu se poate apropia de aceasta baza superba…

  RăspundeRăspunde
 2. lulu spune:

  Se feresc sa vorbeasca despre preturi dar fac publicitate………pentru bogatani , ii inteleg,dar putin mai multa modestie nu ar strica este SFIDATOARE toata aceasta campanie furibunda RUSINE sa va fie

  RăspundeRăspunde
 3. admin spune:

  Aveti acolo toate datele de contact ale SanConfind. Daca intrati pe site-ul spitalului, sunt postate preturile pentru toate serviciile. Nu ne ferim noi sa vorbim despre preturi, pur si simplu nu suntem obligati sa le publicam. Am scris intr-un articol anterior unde gasiti aceste preturi. De ce este sfidatoare campania pe care si-o face un investitor privat? Sa stiti ca nu va obliga nimeni sa mergeti la un spital privat. Puteti alege, acum aveti aceasta posibilitate de a alege intre un spital privat si unul public. Cui si de ce sa-i fie rusine?

  RăspundeRăspunde
 4. As spune:

  Orice institutie,fie privata sau de stat pentru a-si atrage clientii ar trebui sa faca reclama.Eu am vizitat aceasta baza,bineanteles numai la intrare,personalul este foarte politicos dar cand am consultat lista cu preturile pentru serviciile pe care le ofera am ramas perplex.Cu banii respectivi pot merge intr-o statiune de profil in care se asigura tratament,cazare si masa.Dar fiecare face alegerea proprie.Oricum eu apreciez stradania pentru informatiile pe care ni le ofera acest site.Probabil,in timp lucrurile se vor mai aseza in asa fel incat fiecare dintre cei interesati sa poata avea acces la serviciile acestei baze dotate cu aparatura ultramoderna si personal supercalificat.Corecta si oportuna interventia administratorului site-ului.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice