“Serbările Toamnei” 2015 – Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat-o pe Antonia

Categorie: Eveniment 13 septembrie 2015

Spectacol 0 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe AntoniaSpectacolul din prima seară a Festivalului “Serbările Toamnei” a avut în prim-plan trei vedete – două mai mari (Antonia şi Alex Velea), adorate de o mare parte a publicului tânăr şi o vedetă în devenire, să-i spunem aşa, un puşti de opt ani, din Câmpina, curajos, isteţ, spontan, simpatic foc şi foarte energic.  Puştiul se numeşte Alex Stoica, este elev în clasa a II-a la Şcoala Gimnazială “B.P. Hasdeu”, fan declarat al lui Alex Velea şi un viitor mare dansator, credem noi. A impresionat-o până şi pe Antonia, care l-a chemat pe scenă pentru a dansa alături de ea. Şi puştiul a urcat pe scenă fără reţinere şi… a fost de acolo. Atent la muzică şi la mişcările dansatorilor profesionişti, micuţul nostru câmpinean şi-a făcut numărul şi a obţinut aplauze meritate. Pentru că şi publicul l-a plăcut, iar la final băiatul a salut publicul, pe “sutele de mii de oameni” din faţa scenei şi le-a împărtăşit câte ceva din “experienţa de viaţă” căpătată în… opt ani. A fost momentul serii, dacă vreţi, un moment delicios, ca şi “bucăţica” aceea de copil, un ghem de energie.
Spectacol 15 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 16 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe AntoniaRevenind la spectacolul propriu-zis, acesta a inclus mai întâi muzică populară, interpretată de Adriana Deaş, Claudia Ghiţulescu şi ardeleanul Ovidiu Homorodean, pentru ca apoi să înceapă nebunia şi pe scenă şi în faţa ei. Antonia şi Alex Velea au făcut show la Câmpina, au înnebunit de tot acea parte a publicului venită doar pentru ei. Ne place sau nu, suntem dispuşi să acceptăm sau nu, Antonia şi Alex Velea au fanii lor şi încă foarte mulţi.

Spectacol 1 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 2 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 3 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 4 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 5 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 6 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 7 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 8 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 9 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 10 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 11 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 12 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 13 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia Spectacol 14 Serbările Toamnei 2015  Alex Stoica, micuţul câmpinean care a impresionat o pe Antonia

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF