Eveniment

„Serbările Toamnei” 2015 – spectacolul care a încheiat festivalul

Festival 12Folclor autentic cu îndrăgiţii interpreţi de muzică populară Constantin Enceanu şi Elena Merişoreanu. Apoi, alte ritmuri, altă energie, altfel de mesaje transmise publicului de XTEENS, „trupa de liceu” de altădată, care a crescut frumos şi care şi-a păstrat pasiunea pentru muzică şi dragostea pentru scenă. Câmpinenii noştri şi muzica lor cântată live. A urmat Anna Lesko, la fel de frumoasă şi senzuală cum o ştim, de-a dreptul dezlănţuită pe scenă, dar şi în faţa acesteia, lângă public. Pe scurt, cam aşa putem descrie cea de-a doua seară a Festivalului „Serbările Toamnei” Câmpina 2015. Nu, nu am uitat de Direcţia 5, dar despre formaţia noastră de suflet (recunoaştem) vom scrie separat. Pentru că merită!
Spectacolul de duminică seara a meritat toate aplauzele. Publicul (numeros, de altfel) a reacţionat extraordinar, a aplaudat, a cântat, a dansat. Iar atâta vreme cât în faţa scenei sunt mii de oameni care se bucură de concerte, atunci putem spune că acest festival nu se organizează degeaba. Poate nu este ceea ce ne dorim unii dintre noi. Probabil că se poate mai bine, mai frumos, mai curat. Au fost şi vor fi întotdeauna lucruri de criticat şi de cele mai multe ori pe bună dreptate. Dar este singurul festival al Câmpinei, îl avem de şapte ani şi oamenii şi l-au dorit. Tot ei îl şi plătesc, de altfel.
Festival 1 Festival 2 Festival 3 Festival 4 Festival 5 Festival 6 Festival 7 Festival 8 Festival 9 Festival 10 Festival 11 Festival 13

1 Comment

  1. claudiu says:

    ca in fiecare an Primaria nu se lasa sa nu invite femei vulgare gen Ana Lesko si dansatoarele ei.Ne simtim jigniti deoarece acestea sunt pentru un nivel scazut de cultura.acestea nu stiu decat sa se prosteasca pe scena si sunt platite din banii publici pentru prosteala lor.Mi-a placut Antonia si Directia5.e diferenta de la cer la pamant.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *