“Serbările Toamnei” 2015 – spectacolul care a încheiat festivalul

Categorie: Eveniment 14 septembrie 2015

Festival 121 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalulFolclor autentic cu îndrăgiţii interpreţi de muzică populară Constantin Enceanu şi Elena Merişoreanu. Apoi, alte ritmuri, altă energie, altfel de mesaje transmise publicului de XTEENS, “trupa de liceu” de altădată, care a crescut frumos şi care şi-a păstrat pasiunea pentru muzică şi dragostea pentru scenă. Câmpinenii noştri şi muzica lor cântată live. A urmat Anna Lesko, la fel de frumoasă şi senzuală cum o ştim, de-a dreptul dezlănţuită pe scenă, dar şi în faţa acesteia, lângă public. Pe scurt, cam aşa putem descrie cea de-a doua seară a Festivalului “Serbările Toamnei” Câmpina 2015. Nu, nu am uitat de Direcţia 5, dar despre formaţia noastră de suflet (recunoaştem) vom scrie separat. Pentru că merită!
Spectacolul de duminică seara a meritat toate aplauzele. Publicul (numeros, de altfel) a reacţionat extraordinar, a aplaudat, a cântat, a dansat. Iar atâta vreme cât în faţa scenei sunt mii de oameni care se bucură de concerte, atunci putem spune că acest festival nu se organizează degeaba. Poate nu este ceea ce ne dorim unii dintre noi. Probabil că se poate mai bine, mai frumos, mai curat. Au fost şi vor fi întotdeauna lucruri de criticat şi de cele mai multe ori pe bună dreptate. Dar este singurul festival al Câmpinei, îl avem de şapte ani şi oamenii şi l-au dorit. Tot ei îl şi plătesc, de altfel.
Festival 18 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 21 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 31 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 41 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 51 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 61 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 71 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 81 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 91 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 101 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 111 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul Festival 131 Serbările Toamnei 2015  spectacolul care a încheiat festivalul

un comentariu to ““Serbările Toamnei” 2015 – spectacolul care a încheiat festivalul”


 1. claudiu spune:

  ca in fiecare an Primaria nu se lasa sa nu invite femei vulgare gen Ana Lesko si dansatoarele ei.Ne simtim jigniti deoarece acestea sunt pentru un nivel scazut de cultura.acestea nu stiu decat sa se prosteasca pe scena si sunt platite din banii publici pentru prosteala lor.Mi-a placut Antonia si Directia5.e diferenta de la cer la pamant.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF