Trafic restricţionat pe Bulevardul Carol I din Câmpina, între sensul giratoriu de la Fibec şi zona notariatelor

Categorie: Administratie publica 15 septembrie 2015

Lucrare Carol 1 Trafic restricţionat pe Bulevardul Carol I din Câmpina, între sensul giratoriu de la Fibec şi zona notariatelorBulevardul Carol I este blocat la această oră (11.00), între fostul complex comercial Fibec şi zona notariatelor, pe sensul de mers dinspre Cartierul Câmpiniţa spre centrul municipiului. Se circulă, aşadar, pe o singură bandă şi sunt montate bariere la sensul giratoriu şi la notariate. Primăria Câmpina nu a făcut nici un anunţ public cu privire la restricţionarea traficului în zona menţionată şi nici nu am reuşit să aflăm de la nimeni din Primărie care este situaţia. În schimb, muncitorii care lucrează la canalizarea de pe Strada Fraţii Goleşti (lângă Biserica de la Brazi) ne-au spus că se va realiza un branşament la reţeaua principală de canalizare şi de aceea se impune blocarea bulevardului central. Din păcate, nu ştie nimeni să ne spună, pentru ca şi noi, la rândul nostru, să informăm câmpinenii, cât va dura această situaţie, dacă este vorba de ore sau zile, dacă este doar un branşament sau o lucrare mai complexă. Dacă ar fi să ne luăm după indicatorul montat la notariate, ar fi vorba despre o lucrare mai mare, având în vedere faptul că pe indicator se menţionează că circulaţia este interzisă, de luni până sâmbătă, între orele 7.00 – 17.30. Poate, totuşi, Primăria Câmpina clarifică situaţia în scurt timp şi atunci vom reveni şi noi cu informaţii mai precise.
Lucrare Carol 2 Trafic restricţionat pe Bulevardul Carol I din Câmpina, între sensul giratoriu de la Fibec şi zona notariatelor Lucrare Carol 3 Trafic restricţionat pe Bulevardul Carol I din Câmpina, între sensul giratoriu de la Fibec şi zona notariatelor Lucrare Carol 4 Trafic restricţionat pe Bulevardul Carol I din Câmpina, între sensul giratoriu de la Fibec şi zona notariatelor

3 comentarii to “Trafic restricţionat pe Bulevardul Carol I din Câmpina, între sensul giratoriu de la Fibec şi zona notariatelor”


 1. Stelistu spune:

  am trecut pe acolo pe la 12 si ceva si era deschis drumul…

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  Ati trecut, probabil, dinspre centru spre sensul giratoriu de la Fibec. La ora 15.30, cand noi am trecut din nou prin zona, barierele erau la locul lor. :)

  RăspundeRăspunde
 3. Misu spune:

  Va dati seama ce haos e in primaria condusa (inca) de Tiseanu? Cum sa nu stie nimeni din primarie de blocarea unui sens din bulevardul central al orasului?! Varza, nene! Dar, apropo de Tiseanu, parca se lauda mai zilele trecute peste tot ca din 14 septembrie incepe asfaltarea bulevardului Carol I pe Campinita. Suntem deja in 15 seara si nimic-nimic!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF