26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul “Nunta de Aur”, ediția a patra

Categorie: Social 25 octombrie 2015

Bal 0 26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul Nunta de Aur, ediția a patraEleganță, distincție, emoție și multă frumusețe sufletească. În câteva cuvinte, așa am putea descrie atmosfera de la cea de-a patra ediţie a Balului “Nunta de aur”, eveniment organizat de administraţia locală câmpineană pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Familii frumoase, care au petrecut jumătate de veac împreună, la bine şi la greu. 26 de cupluri au răspuns invitaţiei Primăriei și Consiliului Local, majoritatea persoane care s-au născut şi au trăit în Câmpina, practic, generaţia care a construit Câmpina. “Ne plecăm cu respect în fața dvs., cei care ați construit acest oraș și cărora vă datorăm foarte multe”, le-a spus primarul Horia Tiseanu sărbătoriților. Iar după mesajul de bun-venit și după felicitările de rigoare, primarul le-a reamintit invitaților că în Câmpina a fost deschis Clubul Pensionarilor, unde se pot întâlni pentru a socializa, pentru a juca table sau citi vreo carte. Apoi le-a vorbit despre noua zonă de agrement – Lacul Curiacul, unde pot merge pentru a se relaxa. Alături de primar, la Balul “Nunta de Aur” s-au aflat consilierii locali Marian Dulă, Florin Frățilă și Daniel Telegescu, membri ai Comisiei de cultură, sănătate  și sport a Consiliului Local Câmpina. Sărbătoriții au primit flori și diplome de excelență din partea administrației locale, iar pentru toți cei prezenți a cântat Ştefan Alexandru – Saşa. De dansat, a dansat aproape toată lumea. Ca în fiecare an, Balul “Nunta de Aur” a fost un eveniment emoționant, cu oameni frumoși, care au o ţinută aparte și sufletul tânăr, dar care au și o mare dragoste față de Câmpina.
Bal 2 26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul Nunta de Aur, ediția a patra Bal 1 26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul Nunta de Aur, ediția a patra Bal 3 26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul Nunta de Aur, ediția a patra Bal 4 26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul Nunta de Aur, ediția a patra Bal 5 26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul Nunta de Aur, ediția a patra Bal 6 26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul Nunta de Aur, ediția a patra Bal 7 26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul Nunta de Aur, ediția a patra Bal 8 26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul Nunta de Aur, ediția a patra Bal 9 26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul Nunta de Aur, ediția a patra

un comentariu to “26 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul “Nunta de Aur”, ediția a patra”


 1. Ion Dandoaselea spune:

  Ni i-ati (tot) aratat in poze pe Tiseanu si Fratila. Poate ca ar fi mai frumos sa enumerati (macar) numele cuplurilor care au atins aceasta “performanta”.
  Felicitari si la multi ani.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF