Social

A fost contestată și cea de-a treia licitație organizată de CNADNR pentru separatoare de sens pe drumurile naționale

Separatoare-sensEste a treia procedură de achiziție publică pe care Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România o organizează doar  în ultimul an (de cele din anii anteriori nici nu mai vorbim) pentru achiționarea și montarea separatoarelor de sens pe drumurile naționale. Și iată că lucrurile s-au blocat și de această dată, licitația fiind contestată de unul dintre participanți. Și nu este prima dată când se întâmplă asta. „Trebuia să deschidem a treia procedură de licitație pe 14 octombrie pentru separatoarele de sens pe DN1, dar din păcate documentația a fost contestată la CNSC de un potențial ofertant. Acum așteptam decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor”, este răspunsul pe care ni l-a dat directorul CNADNR, Narcis Neaga, la întrebarea noastră legată de această a treia licitație. Cât va mai dura, care va fi răspunsul CNSC, dacă procedura de achiziție publică va trebui reluată pentru a patra oară sau nu, toate acestea sunt întrebări la care nu există răspuns, deocamdată. Un singur lucru este cert – nici nu se mai pune problema montării vreunui separator de sens pe DN1, anul acesta.
Narcis Neaga a fost prezent ieri la o întâlnire online pe Hotnews.ro. Aici i-am adresat întrebările legate de licitația pentru separatoarele de sens. L-am întrebat cum este posibil ca o astfel de licitație să nu se mai termine, să apară tot timpul probleme, contestații ale documentației, reluarea procedurii, un demers care pare fără sfârșit. I-am solicitat, de asemenea, să enumere câteva dintre măsurile luate de CNADNR pentru siguranța circulației pe DN1. Singurul răspuns primit este cel menționat mai sus…

1 Comment

  1. Gogoo says:

    Ordinarii acestia se joaca cu vietile noastre : inteleg hai odata ,de doua ori dar nu la infinit .Lege simpla : n-au avut dreptate odata ,nu mai au ce cauta la urmatoarea licitatie .Pai nu !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *