Câmpina a spus “La mulți ani!” Armatei Române

Categorie: Eveniment 26 octombrie 2015

Ziua Armatei 14 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei RomâneZiua Armatei Române a fost marcată şi în acest an, la Câmpina, printr-o serie de acţiuni desfăşurate în parcul din Centrul Civic, acolo unde se află amplasat Monumentul Soldatului Necunoscut. Mai întâi, a dansat Ansamblul Folcloric “Ghiocelul” al Casei de Cultură “Geo Bogza”. Apoi, au cântat corurile reunite ale Colegiului Tehnic Forestier și Liceului Tehnologic Energetic. Au urmat un ceremonial religios, depuneri de coroane la Monumentul Soldatului Necunoscut și parada militară. Din păcate, comparativ cu anii precedenți, foarte puțină lume a participat la manifestările dedicate Zilei Armatei. Asta, în condițiile în care vremea a fost superbă. Chiar și delegațiile oficiale au fost puține și destul de “subțiri”, iar aici ne referim la partidele politice, instituțiile publice, diverse asociații și firme. Au lipsit și detașamentele de jandarmi și pompieri militari, Garda de Onoare fiind constituită din elevi de la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina și Liceul Militar “Dimitrie Cantemir” din Breaza și un detașament al Poliției Locale Câmpina. Dar chiar și așa, Câmpina a spus “La mulți ani!” Armatei Române, pe 25 octombrie 2015, la împlinirea a 71 de ani de la eliberarea Transilvaniei şi 156 de ani de la înfiinţarea Statului Major General.
Ar mai trebui menționate aici două lucruri. Într-un spaţiu special amenajat la parterul blocului 23J, din Parcul de la Soldat, a a fost amenajată o expoziție cu decorații, insigne și însemne militare, toate aparținând unui tânăr din Târgoviște – Mihai Tinel. O colecție chiar impresionantă, realizată cu multă pasiune și eforturi financiare.
Al doilea lucru care trebuie menționat – veteranii de război din Câmpina au primit diplome de onoare din partea administrației locale, dar despre acest subiect vom scrie separat.
Ziua Armatei 1 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 2 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 3 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 4 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 5 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 6 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 7 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 8 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 9 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 10 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 11 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 12 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 13 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 15 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 16 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 17 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 18 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 19 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române Ziua Armatei 20 Câmpina a spus La mulți ani! Armatei Române

un comentariu to “Câmpina a spus “La mulți ani!” Armatei Române”


 1. Bimbi spune:

  Chiar nu se gaseste nimeni cu o idee sa se mai faca si altceva? Ei nu s-or fi plictisit sa participe mereu si mereu la acealasi tip de actiune?! Si, apropo, se va repeta de 1 Decembrie. Macar atunci, poate vine lume mai multa!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice