Carol I, Câmpinița. A trecut o lună de la începerea lucrărilor și nu a fost asfaltat nici primul tronson

Categorie: Administratie publica 26 octombrie 2015

Carol 1 din nou 1 Carol I, Câmpinița. A trecut o lună de la începerea lucrărilor și nu a fost asfaltat nici primul tronsonRâsu’ – plânsu’ în Cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina. Lucrările de asfaltare a Bulevardului Carol I au început în urmă cu exact o lună și în tot acest timp nu s-a reușit nici măcar finalizarea primului tronson, cel cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și intersecția cu Strada Rahovei. Vă reamintim că, pentru acest tronson, termenul de execuție a lucrării era de două săptămâni. Și iată că, după o lună, nu a fost turnat nici primul strat de asfalt. În aceste condiții, cine ar mai putea crede că va fi respectat termenul de 60 de zile prevăzut în contract pentru întreaga lucrare, adică asfaltarea întregului bulevard, de la sensul giratoriu până la bazinele de apă?! Reprezentanții constructorului spun că vor ca în această săptămână să toarne stratul de stabilizare și primul strat de asfalt, pentru ca apoi să aducă la cotă capacele căminelor de canalizare. Iar după aceea să toarne și al doilea strat de asfalt. Se vorbește chiar despre reluarea circulației pe un fir, de săptămâna viitoare, lucru pe care, să ne fie iertat, îl credem imposibil în aceste condiții. Vă reamintim că lucrările sunt executate de firma Oaş Com Impex SRL din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 1,5 milioane lei, fără TVA.
Carol 1 din nou 1 Carol I, Câmpinița. A trecut o lună de la începerea lucrărilor și nu a fost asfaltat nici primul tronson Carol 1 din nou 3 Carol I, Câmpinița. A trecut o lună de la începerea lucrărilor și nu a fost asfaltat nici primul tronson

2 comentarii to “Carol I, Câmpinița. A trecut o lună de la începerea lucrărilor și nu a fost asfaltat nici primul tronson”


 1. Bimbi spune:

  O foarte mare bataie de joc, la care Primaria se uita cu nepasare, chiar cu complicitate!

  RăspundeRăspunde
 2. Stoica spune:

  Cum puteti sa acceptati o asemenea firma? Lucreaza haotic,cu materiale de proasta calitate. Am suportat greu introducerea canalizarii pe b.dul Carol I si asteptam sa reasfaltati acest drum principal al municipiului,acum ne uitam cu stupoare la cum sunt cheltuiti banii nostrii.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF