Înarmaţi-vă cu răbdare şi mult calm! Pe Bd. Bălcescu se sapă în continuare, de la Casa Tineretului spre centru

Categorie: Administratie publica 8 octombrie 2015

Conducta apa Balcescu 1 Înarmaţi vă cu răbdare şi mult calm! Pe Bd. Bălcescu se sapă în continuare, de la Casa Tineretului spre centruDupă cum ştiţi deja, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Câmpina a fost reabilitată reţeaua de distribuţie a apei potabile, pe porţiunea de la Casa Tineretului şi până la serele municipale. Şi când toată lumea credea că lucrarea este gata, cu tot cu betonarea şanţului corespunzător, iată că de astăzi au început noi săpături pe Bulevardul Bălcescu. De această dată, se lucrează în direcţie opusă, de la Casa Tineretului spre centru, adică până la intersecţia cu Strada Schelelor. Şi este vorba tot de reabilitarea conductei de apă, adică aceeaşi lucrare. După cum ne-au explicat muncitorii care fac săpăturile, a fost lăsat la urmă tronsonul menţionat pentru că aici intervenţia este considerată mai dificilă. Sunt mai multe reţele, mai multe cămine, treaba este mai complicată şi de aceea a fost lăsată la urmă.
Recapitulăm: se reabilitează conducta de apă de pe Bălcescu, dar lucrarea nu a început de la un capăt al bulevardului spre celălalt. S-a lucrat de la Casa Tineretului în jos, iar acum se lucrează de la Casa Tineretului în sus. Nu va fi blocată intrarea pe Strada Orizontului, dar nici nu se va circula prea uşor în intersecţia bulevardului cu această stradă. Suntem avertizaţi că este o lucrare dificilă, că nu se ştie ce vor găsi oamenii acolo în timpul săpăturilor, aşa că trebuie să ne înarmăm cu rabdare şi cu mult calm şi apoi să ne declarăm fericiţi dacă lucrarea va fi gata până începe să ningă.
Conducta apa Balcescu 2 Înarmaţi vă cu răbdare şi mult calm! Pe Bd. Bălcescu se sapă în continuare, de la Casa Tineretului spre centru Conducta apa Balcescu 3 Înarmaţi vă cu răbdare şi mult calm! Pe Bd. Bălcescu se sapă în continuare, de la Casa Tineretului spre centru
După cum vă informam şi cu alte ocazii, lucrarea de pe Bulevardul Bălcescu face parte din proiectul “Reabilitarea conductei de aducţiune, conductei de transport şi reţelelor de distribuţie a apei potabile”, pentru care Câmpina a obţinut o parte din finanţare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Valoarea totală a contractului este de 3.433.603 lei fără TVA (pentru Bălcescu, Calea Doftanei şi Bobâlna), iar lucrările sunt executate de Ascon Câmpina. Autorizaţia pentru toate aceste lucrări este dată la pachet şi este valabilă cinci luni, adică până spre primăvara anului viitor.

2 comentarii to “Înarmaţi-vă cu răbdare şi mult calm! Pe Bd. Bălcescu se sapă în continuare, de la Casa Tineretului spre centru”


 1. Horia Tiseanu spune:

  Investitorul majoritar este CNI si a semnat un contract de executie cu S.C. FLUID DEVELOPMENT S.R.L. si nu cu ASCON, care este unul dintre subcontractanti.
  Iar manipulati cititorii! Prietenii stiu de ce…si pentru cine…

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  Domnule primar, am scris 5 sau 6 articole referitoare la lucrarile de la conducta de apa. Am precizat de fiecare data ca licitatia a fost castigata de Fluid Development Constanta, care a subcontractat lucrarile firmei Ascon. In acest articol am scris ca Ascon executa lucrarile, ceea ce este adevarat si nu ne puteti contrazice. Noi facem teren si vedem ce se intampla. L-am intalnit chiar si pe dl Hasegan la aceste lucrari, alaturi de muncitori. De ce v-a deranjat ca am scris de Ascon, nu inteleg. Nu este nici minciuna, nici manipulare. Bine, as putea face unele speculatii, dar ma abtin. Pe de alta parte, daca ati fi acceptat sa raspundeti la intrebarile pe care vi le-am trimis, ati fi avut ocazia sa vorbiti despre lucrarile care se desfasoara in Campina, sa le explicati campinenilor de ce nu s-a facut nimic toata vara si acum se lucreaza pe mai multe santiere, in zone importante ale municipiului, ce probleme sunt si de ce nu se respecta termenele in cazul unor lucrari. Si multe altele. Oricum, va multumesc pentru faptul ca sunteti unul dintre cititorii fideli ai Campinaph.ro. (Cristina Neculai)

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice