Social

Oare nu ar merita și Sașa un CD aniversar?

Bal 7Anul acesta, Alexandru Ștefan a împlinit 65 de ani de viață și 45 de ani de când cântă. Îl știm cu toții ca fiind Sașa – epigramistul, referent cultural la Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina. Iar unii dintre noi, tot mai puțini, din păcate, și-l amintesc și ca membru al formației Meteor. Ani de zile a fost bateristul trupei. Dar Sașa are o voce frumoasă și foarte caldă. Administrația locală îl invită să cânte la diverse evenimente organizate în municipiu și este o adevărată plăcere să-l asculți. Cântă muzică veche, muzică bună, adevărată. Nu a avut niciodată un CD propriu. Ascultându-l din nou, vineri, la Balul „Nunta de Aur”, ne-am gândit că Sașa ar merita să fie ajutat financiar să scoată un CD. Ar putea fi ajutat chiar de către Consiliul Local Câmpina. Dacă ne gândim doar la câți bani se cheltuiesc anual pentru manifestările cultural, sportive și educative din municipiu, unele chiar inutile, suntem convinși că s-ar găsi și suma necesară pentru ca Sașa al nostru, al Câmpinei, să aibă propriul CD. Acum, la 65 de ani de viață și 45 de ani de activitate muzicală. O parte din CD-uri ar rămâne la administrația locală, iar o parte la Sașa. Suntem convinși că nu s-ar apuca să facă afaceri cu ele, ci le-ar dărui prietenilor și celor care-i iubesc muzica.

6 Comments

  1. Badescu Florin says:

    De acord cu propunerea.La multi ani cu sanatate Sasa.

  2. Diana says:

    Omul asta merita chiar si mai mult de atat! Cu siguranta se poate face si lucrul acesta.

  3. cookie says:

    Subscriu

  4. Alex says:

    Excelenta idee! Bravo voua pentru initiativa si sanatate maxima lui Sasa!

  5. Aurel Moraru says:

    Am dansat la multe discoteci (sau bal-uri cum se spunea pe atunci) la care canta formatia Meteor. Eram foarte tanar atunci si tin minte ca la ei am auzit prima data interpretata melodia ‘Hei Jude’ apoi am facut rost de ea in interpretare Beatles. Normal ca bateristului care mi-a incantat tineretea i se cuvine orice doreste.

  6. Bimbi says:

    Merita cu prisosinta, dar din pacate cei care decid nu vor fi niciodata de acord, pentru ca Sasa nu are ce parandarat se le dea! Mare pacat! Sanatate multa lui Sasa, ca poate de la anul vin unii care sa gandeasca si pentru comunitate, nu numai pentru buzunarul lor propriu!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *