Pe Bulevardul Bălcescu se betonează şanţurile. Asfaltarea integrală este lăsată pentru 2016

Categorie: Administratie publica 6 octombrie 2015

1 Balcescu 5 Pe Bulevardul Bălcescu se betonează şanţurile. Asfaltarea integrală este lăsată pentru 2016În aceste zile, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Câmpina se betonează şanţurile rămase în urma lucrării de reabilitare a reţelei de distribuţie a apei potabile. O lucrare de reabilitare demarată la începutul lui august şi finalizată în urmă cu câteva zile. Potrivit datelor furnizate de Primăria Câmpina, în acest an se va realiza doar betonarea porţiunii pe care s-a intervenit la conducta de apă, iar asfaltarea integrală a Bulevardului Bălcescu va fi lăsată pentru anul viitor, deoarece nu mai există timpul fizic pentru o asemenea lucrare.

În prezent, bulevardul arată ca în imaginile pe care vi le prezentăm. Se betonează şanţul, iar după betonare se strânge pământul rămas de la lucrare. Vă reamintim că reabilitarea reţelei de distribuţie a apei potabile de pe Bulevardul Bălcescu face parte din proiectul “Reabilitarea conductei de aducţiune, conductei de transport şi reţelelor de distribuţie a apei potabile”, pentru care Câmpina a obţinut o parte din finanţare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, printr-un program destinat localităţilor cu până la 50.000 de locuitori. În proiect sunt incluse şi lucrările de reabilitare a conductelor de apă de pe Calea Doftanei şi Strada Bobâlna, valoarea totală a contractului fiind de 3.433.603 lei fără TVA. Licitaţia a fost câştigată de SC Fluid Development SRL Constanţa, care a subcontractat-o firmei Ascon Câmpina.
1 Balcescu 1 Pe Bulevardul Bălcescu se betonează şanţurile. Asfaltarea integrală este lăsată pentru 2016 1 Balcescu 4 Pe Bulevardul Bălcescu se betonează şanţurile. Asfaltarea integrală este lăsată pentru 2016

3 comentarii to “Pe Bulevardul Bălcescu se betonează şanţurile. Asfaltarea integrală este lăsată pentru 2016”


 1. DanDaNa spune:

  Sigur ar fi in stare sa lase totul pentru primavara anului viitor, ca sa aiba cu ce sa se laude in campanie! Orasul a praf si pulbere iar primarul danseaza hore pe la Festivalul Vinului (apropo, nu il stiam amator de vin) pe la Chisinau! Mai pune si poze pe facebook sa vada lumea cata treaba are.

  RăspundeRăspunde
 2. Bogdan Vasile spune:

  Pe nenea ala in “civil” de langa lucratori l-am vazut si la noua casa a primarului. Sa fie o coincidenta? Cine e? Stie cineva sa spuna?

  RăspundeRăspunde
 3. bobeica spune:

  ati auzit dl ,,Bogdan Vasile” de Hasegan ?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF