Peste 200 de membri ai PSD Câmpina sunt aşteptaţi astăzi să-i spună DA sau NU lui Liviu Dragnea

Categorie: Politica 11 octombrie 2015

PSD 1 Peste 200 de membri ai PSD Câmpina sunt aşteptaţi astăzi să i spună DA sau NU lui Liviu DragneaUPDATE – Până la ora 20.00, când s-au închis urnele, 60% dintre membrii PSD Câmpina s-au prezentat la vot. Dintre aceștia, 73% au răspuns cu DA la întrebarea dacă vor ca Liviu Dragnea să fie președintele partidului, iar 27% au spus NU.

Organizaţiile PSD din toată ţara îşi votează astăzi preşedintele suprem, adică pe Liviu Dragnea, singurul candidat la şefia partidului, printr-un sistem de vot de tip referendum. Mai exact, fiecare membru de partid primeşte un buletin de vot în care este întrebat dacă îl vrea pe Dragnea preşedinte şi trebuie să bifeze unul dintre cele două răspunsuri: “DA” sau “NU”. Sunt chemaţi la vot membrii PSD din toată ţara, iar votul se desfăşoară în fiecare localitate, în sediul partidului. La Câmpina, sunt aşteptaţi la referendum intern 199 de membri ai organizaţiei locale, înscrişi pe lista permanentă, să-i spunem aşa, şi câţiva zeci de membri aflaţi pe listele suplimentare. Este vorba despre cei care s-au înscris în PSD în ultimii doi ani, adică după ultima centralizare oficială efectuată la nivelul organizaţiei.
Comisia de votare de la PSD Câmpina este formată din Horaţiu Zăgan (preşedinte), Petre Dinescu (secretar), Ion Dragomir şi Liviu Corcodel (membri). Toţi aceştia se află la sediul partidului şi îi aşteaptă pe votanţi până la ora 20.00, când se încheie procesul de vot. “Acest sistem de vot intern este un exerciţiu democratic util şi interesant, care ar fi putut fi cu adevărat ceva deosebit dacă în cursă erau mai mulţi candidaţi. În afara buletinului de vot, fiecare membru de partid primeşte şi un chestionar, pe care nu este obligat să-l semneze după completare, chestionar care cuprinde întrebări privind notorietatea conducerilor organizaţiilor locale şi judeţene ale partidului şi întrebări privind măsurile luate de partid în actul de guvernare. Având în vedere vremea proastă, precum şi faptul că avem de votat un singur candidat, este posibil să nu vină la vot toţi membrii organizaţiei. Cred, totuşi, că vor veni în jur de 130 de persoane”, ne-a declarat Ion Dragomir, preşedintele PSD Câmpina.
Pe 18 octombrie, în cadrul Congresului PSD, va fi validat rezultatul votului din teritoriu.
PSD 2 Peste 200 de membri ai PSD Câmpina sunt aşteptaţi astăzi să i spună DA sau NU lui Liviu Dragnea PSD 3 Peste 200 de membri ai PSD Câmpina sunt aşteptaţi astăzi să i spună DA sau NU lui Liviu Dragnea

un comentariu to “Peste 200 de membri ai PSD Câmpina sunt aşteptaţi astăzi să-i spună DA sau NU lui Liviu Dragnea”


 1. Elvis Arghir spune:

  Unii au burta cam mare !

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice