PNL Câmpina ne trimite un drept la replică de pe adresa de e-mail a Primăriei

Categorie: Politica 22 octombrie 2015

În urma publicării pe site-ul nostru a articolului “PNL caută candidat pentru Primăria Câmpina”, am primit astăzi, pe adresa noastră de e-mail, un punct de vedere din partea co-președintelui PNL Câmpina, primarul Horia Tiseanu. Un fel de drept la replică pe care îl postăm integral, cu precizarea că, la final, vom avea și noi câteva scurte considerente asupra acestui subiect.
Punct de vedere PNL 1 PNL Câmpina ne trimite un drept la replică de pe adresa de e mail a PrimărieiPunct de vedere PNL 2 PNL Câmpina ne trimite un drept la replică de pe adresa de e mail a Primăriei
Domnule Horia Laurențiu Tiseanu, în primul rând vă reamintim că sunteți co-președinte al PNL Câmpina și nu președinte. În an doilea rând, nu ni se pare normal să ne trimiteți un drept la replică în calitate de co-președinte al PNL Câmpina, de pe adresa de e-mail a Primăriei Câmpina. Un document cu antetul și sigla PNL trimis de pe email-ul celei mai importante instituții publice din municipiu. Nu ni se pare normal nici să semnați acest document în numele Departamentului de Comunicare și Imagine al PNL Câmpina. Despre faptul că semnați un document în care peste tot vorbiți despre dvs. la persoana a III-a, vă lăsăm pe dvs. să apreciați dacă este normal sau nu.
Domnule Horia Laurențiu Tiseanu, noi considerăm că trebuie să fiți mai întâi primarul municipiului Câmpina și abia apoi lider politic. De aceea, nu considerăm normal să trimiteți drepturi la replică de la Primărie, în timpul programului, când se presupune că aveți multă treabă în slujba comunității. Pe de altă parte, ați reacționat destul de rapid cu acest punct de vedere trimis astăzi la articolul nostru publicat în 19 octombrie. Când v-am adresat întrebări despre problemele importante din municipiu ați refuzat să răspundeți pe motiv că nu e treaba primarului, ci a departamentelor de specialitate din Primărie. Email PNL Câmpina ne trimite un drept la replică de pe adresa de e mail a Primăriei
Domnule Horia Laurențiu Tiseanu, în ceea ce privește articolul la care faceți referire în acest drept la replică, vă asigurăm că el nu cuprinde “informații mincinoase”. Dar, probabil, știți asta la fel de bine ca și noi. Așa cum știți, în calitate de cititor fidel al site-ului nostru și de comentator la articolele postate, că fără credibilitate nici nu am fi rezistat atâta vreme pe piața media.
Domnule Horia Laurențiu Tiseanu, nu sunteți în măsură să ne cereți nouă să vă comunicăm “persoanele implicate și împrejurările în care au fost lansate informațiile micinoase”. Doar nu ne considerați atât de naivi încât să ne apucăm acum să ne divulgăm sursele. Nu ne așteptam ca la experiența dvs. de om politic și primar să veniți cu o astfel de solicitare. Cât despre “campania susținută de discreditare” a dvs., considerăm că nu la noi faceți referire când spuneți asta. Pentru că noi am argumentat cu poze și documente tot ce am scris până acum și așa vom face și de acum înainte, vă promitem!

8 comentarii to “PNL Câmpina ne trimite un drept la replică de pe adresa de e-mail a Primăriei”


 1. Andrei O. spune:

  Mai aveti sa va luati de numarul de la pantofii lui domn primar…..

  RăspundeRăspunde
 2. un membru PNL spune:

  Aveti informatii gresite, domnilor..jurnalisti. Domnul Tiseanu este presedinte PNL Campina, acest lucru decizandu-se la in ultima intalnire a Biroului Permanent National, prin care s-a stabilit ca toti primarii in functie devin automat presedinti ai organizatiilor locale.

  RăspundeRăspunde
 3. co sinus spune:

  Ce ar mai fi de zis? Lucrați cu materialul clientului! Oare acest drept la replică să reflecte imaginea PNL Câmpina? Atât poate această organizație municipală a celui mai mare partid de dreapta / istoric / de opoziție din parlamentul României?

  RăspundeRăspunde
 4. As spune:

  Precizarea PNL Campina este clara.Dar citind mai atent articolul respectiv constat ca in cuprinsul acestuia se face referire la PNL-organizatia judeteana(nicidecum la cea locala)ce se gandeste la un alt candidat cu sanse mai mari pentru Primaria Campina.Motivul ar fi:primarul actual are dosar la DNA(“nu iese fum pana nu se face foc”-rezultatul anchetei fiind imprevizibil)si in plus adaug eu,primarul Tiseanu este cam de multisor in fruntea municipiului,simtindu-se nevoia schimbarii cu un alt candidat mai bataios si mai credibil pentru campineni.Intr-adevar,nu contest lucrurile bune facute in timpul mandatelor dar nu pot fi indiferent la cele multe,prost facute, fara o viziune sau chiar ignorate(ma refer,in special la crearea locurilor de munca,industria ce era mandria noastra candva fiind complet distrusa…).

  RăspundeRăspunde
 5. Ion Dandoaselea spune:

  Hopa,Horica inca se zbate! Nu ne spune nimic despre starea jalnica in care arata Campina sfartecata de sapaturi pe mai toate arterele, despre cand vom circula si noi civilizat, nu ne spune nimic despre ce se mai intampla cu Calea Dacia, despre cum s-au finalizat concluziile raportului Curtii de Conturi, nu ne vorbeste deloc despre moralitate sau viata de familie decenta (acestea in calitate de prim cetatean al urbei) dar atunci cand vine vorba despre slujbulita lui viitoare devine ca un leu in cusca.
  Acelasi limbaj de lemn, fara substanta cu care ne-a obisnuit. Si oare ce sa ne spuna? Ca cei 18 membri CLEX l-au validat in unanimitate? Pai cum sa nu faca asta…cu promisiuni loc eligibil in Consiliul Local (care in afara de indemnizatii si excursii pe bani publici le confera “puterea” de a face cate un mic lobby)…. Dar oare pe campineni i-a intrebat domnul primar? Care au uitat de ce a facut bun (e mult de atunci , o tempora) si s-au saturat de noile sale apucaturi? (o…mores). Nu fac speculatii pe marginea dosarelor. Dar pana la alegeri mai e mult si sper ca PNL se va trezi voi putea vota pe cineva care intr-adevar sa merite.

  RăspundeRăspunde
 6. Margelatu' spune:

  Dupa marimea comentariilor administratorilor vad v-ati atacat. Sa credem atunci ca ce a scris primarul despre voi este adevarat?
  Ca sa ne lamuriti ar trebui sa ne spuneti adevarul complet. Adica daca persoanele din PNL care au avut discutia au o pozitie buna in conducerea judeteana a Partidului, nu vad de ce le-ar deranja mentionarea lor. Altfel articolul vostru e o facatura.

  RăspundeRăspunde
 7. admin spune:

  Noi nu ne-am atacat deloc. Din contra, ne-am distrat. Stim ca muriti de curiozitate sa aflati cine a participat la discutia respectiva. Probabil, o sa se afle, la un moment dat. Dar nu de la noi.

  RăspundeRăspunde
 8. Andry spune:

  Sper doar ca la acea discutie, ca o fi fost, ca n-o fi fost, sa nu fi participat si Rosca-penal, Roberta-pensii(stim bine) sau alte specimene politice deosebite. Cre ca totusi ar fi bine sa dati numele, pentru ca altfel, pare o simpla intoxicare, intr-o mare de ziare care-cum-poate, afiliate pe colo-pe acolo.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice