RADEF își bate joc de Primăria Câmpina în privința cedării cinematografului

Categorie: Administratie publica 30 octombrie 2015

Cinematograf 1 RADEF își bate joc de Primăria Câmpina în privința cedării cinematografuluiScriam la începutul lunii iunie, că Primăria Câmpina a reluat demersurile în vederea preluării cinematografului de la Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor – RADEF. Există baza legală pentru acest lucru, iar multe cinematografe din țară au trecut deja în proprietatea și administrarea autorităților locale. La Câmpina, preluarea întârzie, ceea ce ridică mari semne de întrebare. Iar ultima adresă trimisă de RADEF Primăriei Câmpina este de-a dreptul ridicolă și constituie un argument în plus, dacă vreți, că RADEF nu vrea să predea cinematograful. Vă prezentăm în facsimil adresa RADEF pentru a vă convinge și dvs, de “seriozitatea” unei instituții a statului român, aflată în subordinea Ministerului Culturii. Adresa RADEF RADEF își bate joc de Primăria Câmpina în privința cedării cinematografului
La ședința de aseară a Consiliului Local, consilierii s-au arătat indignați de modul în care administrația câmpineană este tratată de RADEF, în condițiile în care legea este de partea Câmpinei în povestea cu preluarea cinematografului.
Consilierul Enache Dragomir: “Este inadmisibil ceea ce se întâmplă! Cum adică legea nu precizează cine suportă deplasarea în teritoriu a echipelor de la RADEF? Trebuie să scrie în lege asta? Să vină încoace, suportăm noi cheltuielile, le dăm și un pahar de vin, dar să ne dea odată cinematograful, că deja se întrece măsura!”
Consilierul Elena Albu: “Sunt indignată de acest răspuns al RADEF, făcut, mă scuzați pentru expresie, la mișto. Pur și simplu, își bat joc de noi! Vă rog frumos să le scrieți și să-i întrebați la cât estimează cheltuielile și vă promit că eu fac chetă, inclusiv la prietenii mei de pe Facebook, strângem banii și îi plătim. Pentru că toți vrem cinematograful înapoi. De ce peste tot se poate și doar la Câmpina nu? Da, bănuim de ce, știm că aici e ceva la mijloc, dar nu putem accepta o asemenea bătaie de joc la adresa administrației locale și a orașului!”
Primarul Horia Tiseanu: “RADEF ne-a trimis această scrisoare pe care eu o consider de-a dreptul caraghioasă. Cineva își bate joc de noi și nu putem accepta așa ceva! Nu vom lăsa lucrurile așa, mai ales că avem legea de partea noastră!”

Cinematograful Central din Câmpina datează din 1959. Sunt câțiva ani buni de când Primăria face demersuri pentru preluarea cinematografului de la RADEF, dar fără succes. Din 2004, cinematograful este închiriat de către RADEF, firmei Rotalic.

 

un comentariu to “RADEF își bate joc de Primăria Câmpina în privința cedării cinematografului”


 1. Mary spune:

  Of,si batut si cu banii luati dl primar

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF