Taxele și impozitele locale nu se modifică în 2016. În schimb, dispar unele facilități acordate câmpinenilor

Categorie: Administratie publica 26 octombrie 2015

Primaria Campina 150x150 Taxele și impozitele locale nu se modifică în 2016. În schimb, dispar unele facilități acordate câmpinenilorPrimăria Câmpina a finalizat proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2016. Zilele acestea, proiectul este analizat de Comisia de buget-finanțe a Consiliului Local Câmpina, împreună cu reprezentanții Direcției Economice. Apoi proiectul va fi supus dezbaterii publice, pentru ca apoi să fie aprobat de Consiliul Local într-o ședință extraordinară care va avea loc, cel mai probabil, în prima săptămână din noiembrie. Referitor la acest proiect, sunt câteva lucruri importante, pe care trebuie să le cunoască toți contribuabilii. La Câmpina, administrația locală a decis să mențină taxele și impozitele pentru 2016 la nivelul celor din acest an, din considerente de ordin economic și social. Acesta este primul lucru important. Al doilea – prin noul Cod Fiscal, consiliile locale nu mai pot acorda decât anumite facilități fiscale și nu mai pot aproba scutiri de la plata impozitelor pentru cetățenii de onoare și familiile care au peste 50 de ani de căsnicie. Din fericire, rămâne valabilă acea bonificație de 10% care se acordă tuturor contribuabililor care-și plătesc impozitele până la 31 martie.
Proiectul privind taxele și impozitele locale este foarte amplu. După cum spuneam, va fi supus dezbaterii publice și îl vor putea studia toți cei interesați. Vom prezenta și noi cele mai importante prevederi în special pentru persoanele fizice. Vom prezenta și facilitățile pe care le va aproba Consiliul Local, dar, vă reamintim, acestea sunt limitate de noul Cod Fiscal.

un comentariu to “Taxele și impozitele locale nu se modifică în 2016. În schimb, dispar unele facilități acordate câmpinenilor”


 1. Bimbi spune:

  Cu ce se vor mai lauda ei in campanie, daca nu se mai pot da facilitatile cu un puternic impact electoral?!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice