Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschet

Categorie: Social 14 noiembrie 2015

Baschet copii 7 Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschetTimp de aproape trei ore, sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic s-a încins astăzi la partidele de baschet susținute de copiii de la patru cluburi din Câmpina. A fost cea de-a VI-a ediție a Cupei GRC la baschet, eveniment organizat de clubul menționat cu sprijinul administrației locale câmpinene și Direcției Județene de Tineret și Sport Prahova. Iar echipele participante (de baby-baschet și mini-baschet) au fost de la Clubul GRC, Clubul Sevlar, Asociația Sportivă Știința (Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”) și Asociația Sportivă Energetic. Din punctul nostru de vedere, rezultatele partidelor contează mai puțin. Mai ales că unii copii erau la prima lor competiție. Important este că toți au jucat ca și cum ar fi fost meciul vieții lor. Pentru că le place sportul și le place competiția, le place spiritul de echipă și le place să înscrie, chiar dacă, pentru ei, panoul era cam înalt. Când am spus că sala de sport s-a încins, nu am exagerat. Au fost partide frumoase, disputate, faze încântătoare, aplaudate de părinții și prietenii jucătorilor.
Baschet copii 1 Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschet Baschet copii 2 Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschet Baschet copii 4 Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschet Baschet copii 3 Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschet Baschet copii 5 Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschet Baschet copii 6 Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschetBaschet copii 8 Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschet Baschet copii 9 Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschet Baschet copii 10 Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschet

un comentariu to “Cupa GRC 2015 și bucuria copiilor de a juca baschet”


 1. Vali spune:

  Felicitari organizatorilor!
  Este de dorit ca astfel de evenimente sa fie popularizate si sustinute de autoritatile locale. N-ar fi rau sa ne scoatem copii la miscare in loc sa stea in fata unor ecrane.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF