Ieri a fost asfaltat încă un tronson al Bulevardului Carol I, în Cartierul Câmpinița

Categorie: Administratie publica 9 noiembrie 2015

Campinita tronson doi 1 Ieri a fost asfaltat încă un tronson al Bulevardului Carol I, în Cartierul CâmpinițaIeri, duminică, 8 noiembrie 2015, de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, în Cartierul Câmpinița s-a turnat asfalt pe cel de-al doilea tronson al Bulevardului Carol I, cel cuprins între intersecția cu Rahovei și intersecția cu Aleea Liliacului. S-a lucrat câteva ore bune, spre surprinderea locuitorilor din zonă, care nu se așteptau la o activitatea atât de intensă a firmei constructoare, în zi de mare sărbătoare, în condițiile în care până acum ritmul de lucru a fost destul de lent, iar programul destul de lejer. Ei bine, da, ieri a fost turnat asfalt pe al doilea tronson, iar muncitorii trag tare astfel încât să se încadreze în termenul de 60 de zile stabilit prin contract pentru reabilitarea Bulevardului Carol I în Cartierul Câmpinița. Și au destul de recuperat având în vedere că s-a întârziat mult cu primul tronson (peste o lună). 
Pe al doilea tronson lucrările au mers mai repede pentru că nu s-a făcut decopertare. După cum ne-au declarat reprezentanții Primăriei Câmpina, pe porțiunile drepte, bulevardul are terasamant și nu e nevoie de decopertare. Peste asfaltul vechi s-a pus membrana bituminoasă și apoi s-a turnat un strat de uzură mai gros. Problema este că au fost acoperite mai multe guri de aerisire de la căminele de canalizare, iar acestea vor trebui căutate acum cu mare atenție și lăsate libere.
Spre deosebire de alte dăți, nu a fost nimeni anunțat despre asfaltarea celui de-al doilea tronson. Nu s-a transmis presei nici un fel de informație, așa că, nici presa, la rândul ei, nu a putut informa locuitorii din zonă. Locuitori care știau că se circulă pe bulevard și oricum nu se așteptau să lucreze cineva duminica. Așa că, la întoarcerea de la biserică, ieri, oamenii s-au trezit că bulevardul este blocat și se toarnă asfalt. Și fiecare și-a lăsat mașina pe unde a putut. Campinita tronson doi 2 Ieri a fost asfaltat încă un tronson al Bulevardului Carol I, în Cartierul Câmpinița

4 comentarii to “Ieri a fost asfaltat încă un tronson al Bulevardului Carol I, în Cartierul Câmpinița”


 1. Sergiu spune:

  Imi place sa cred,ca o sa mai vina un strat peste.Am trecut pe acolo si asfaltul e vai de el..

  RăspundeRăspunde
 2. megaPetec spune:

  cat timp este garantat acest Mega Petec ?

  RăspundeRăspunde
 3. Iubesc Câmpina! spune:

  Pentru a închide gura celor de pe Câmpinița, puternic încercați de lucrările de canalizare, a fost turnat acest asfalt, așa …. pe repede înainte.
  Dar:
  1. Pierderile de apă din rețeaua publică, estimate de Hidro Prahova la aprox. 45%, ce facem cu ele? Aceste conducte proaste, vechi, se află exact sub carosabil;
  2. Chiar directorul Hidro, coruptul Semcu, spunea că firma Cast nu și-a primit banii pe lucrare pentru că nu a adus proba video și că rețeaua de canalizare ar fi, pe alocuri, înfundată și fisurată;
  3. Primarul Tiseanu a spus, cu subiect și predicat, faptul că nu este dimensionată canalizarea cum trebuie;
  4. Camerele de pompare nu au fost puse în funcțiune (nici montate) și nu știm ce ….pot;
  5. Este prima iarnă care trece peste celebra lucrare de canalizare și nu știm ce efect va avea asupra solului, deloc compactat pe lungimea canalizării.
  Toate astea sunt sub asfaltul proaspăt turnat. Plus alte surprize.
  În aceste condiții, putem discuta despre garanția lucrării? Despre trăinicia ei?
  Așa, hai să mai bifăm o lucrare!

  RăspundeRăspunde
 4. Badescu Florin spune:

  In cazul asta va fi de lucru vesnic ,la fel si SPAGA .Poate se schimba ceva in tara asta. Daca nu, va fi o peticeala si o carpaceala continua agatata de sfanta SPAGA.Banii se vor rostogoli doar in sectorul de utilitati si infractustura ,oare sa fie doar INCOMPETENTA si lipsa de responsabilitata sau m ai rau e un CONCEPT si o VIZIUNE politica de a crea locuri de munca temporare …..greu de inteles.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF