Social

Mergem la baschet cu cărți și caiete pentru copiii de la „Sfânta Filofteia”. Da, se poate!

Duelul generatiilorLa sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina are loc sâmbătă, 14 noiembrie, cea de-a VI-a ediție a Cupei Clubului Sportiv GRC la baschet pentru copii. Vor participa trei echipe de baby-baschet (copii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani) de la cluburile GRC și Sevlar și de la Asociația Sportivă Energetic Câmpina și patru echipe de mini-baschet (copii de la 10 la 13 ani) de la structurile sportive menționate, la care se adaugă echipa Asociației Sportive Știința. De la ora 12.00 va avea loc un meci demonstrativ – „Duelul generațiilor” – între echipa de băieți „Generația de aur 1993” și echipa de baschet feminin a Câmpinei de acum mai bine de 20 de ani. 
Dincolo de sport, evenimentul de sâmbătă are și o componentă umanitară. Una importantă și binevenită. Și foarte frumoasă. Toți cei care vor fi prezenți sâmbătă la sala de sport a Liceului Energetic, sportivi și spectatori, vor veni cu cărți, caiete și tot felul de rechizite pentru copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” din Câmpina. Și poate veni oricine. Intrarea este liberă și toți cei care iubesc baschetul și iubesc copiii sunt bineveniți.

7 Comments

 1. johnny says:

  Bravo! Bravo! Bravo !

 2. Doru Mindrea says:

  de ce nu spuneti ca activitatea este finantata cu bani din bugetul local? obtinuti de grc? dati-mi si mie 15.000 de lei si adun si eu niste copi care sa joace baschet si sa aduca doua caiete
  rusine! asa se fac actele caritabile acum, pe ipocrizie, noi câștigăm 15.000 de lei, dar dămcaiete unor copii institutionalizati

 3. admin says:

  Noi nu credem, sincer, ca aceasta actiune este finantata din banii pe care Clubul Sportiv GRC i-a primit de la bugetul local in baza Legii 350/2005. Acei bani sunt destinați promovării a patru ramuri sportive (nataţie, baschet, tenis şi schi) ca sport de masă şi reprezentării lor pe plan local şi judeţean. Deci si deconturile se vor face in baza anumitor documente. Pe care, ulterior, le va verifica si Curtea de Conturi.

 4. Doru Mindrea says:

  ba da actiunea este facuta cu acesti bani, iar normal ar fi fost sa scrie pe afis ca actiunea este finantată de consiliu local Campina, degeaba se duce fratila acolo?????

  nu credeti, dar ati intrebat inainte?

 5. admin says:

  Sunteti foarte vehement si va varsati nervii pe cine nu trebuie. Ok, recunoastem, nu am intrebat inainte. O sa intrebam, pentru ca nu e inca prea tarziu. Dar va spun sincer, personal, chiar nu inteleg care e problema. Se organizeaza niste partide de baschet pentru copii si un meci demonstrativ pentru promovarea acestui sport. Sa presupunem ca este vorba despre o actiune finantata in baza Legii 350/2005. De ce ar fi o problema ca spectatorii sa vina cu rechizite pentru copiii institutionalizati? Intr-adevar, daca sunt si bani de la bugetul local trebuie sa apara pe afis ca evenimentul este finantat de Consiliul Local, aici aveti dreptate.

 6. Alina says:

  Daca ați participat la acțiune se vedea foarte bine bannerul publicitar cu cine a finanțat acțiunea si anume Primăria Campina si un membru al Consiliului local a fost prezent pe durata desfășurării activității.

 7. admin says:

  Da, am scris in articolul de la eveniment ca este o actiune realizata cu sprijinul administratiei locale. Poate ati citit. Cat despre prezenta unui reprezentant al CL, poate a venit si a plecat. Noi am stat cam o ora si jumatate acolo si nu am vazut nici un consilier.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *