Noutăți la PNL Câmpina. Bogdan Cord a demisionat din toate funcțiile, Marian Nistor este noul co-președinte în Colegiul 2, Cezar Grama a fost exclus din CLEX

Categorie: Politica 17 noiembrie 2015

Cord si Nistor Noutăți la PNL Câmpina. Bogdan Cord a demisionat din toate funcțiile, Marian Nistor este noul co președinte în Colegiul 2, Cezar Grama a fost exclus din CLEXBogdan (Bobby) Cord a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în PNL, cea mai importantă fiind cea de co-președinte în Colegiul 2 Deputați. De asemenea, Cord a renunțat și la calitatea de membru al PNL, retrăgându-se de tot din politică pentru a se dedica exclusiv afacerilor pe care le are. Nu știm dacă este o decizie definitivă a lui Bogdan Cord aceea de a ieși din sfera politică, dar cel puțin deocamdată așa stau lucrurile. În locul său, prin dispoziție a președintelui interimar al PDL Prahova și co-președinte al PNL, George Ionescu, a fost numit Marian Nistor. Acesta este vicepreședinte al partidului și de acum înainte va coordona activitatea în localitățile Colegiului 2 Deputați împreună cu co-președintele din partea PNL, Rodica Papuc. Pentru Colegiul 2, George Ionescu și-a dorit o persoană cu experiență politică și mai ales organizatorică, o persoană care să cunoască localitățile din colegiu și, mai ales, care să fie dispusă să se înhame la un volum mare de muncă. Colegiul 2 Deputați, considerat un colegiu greu al județului, este format din următoarele localități: Câmpina, Băneşti, Brebu, Poiana Câmpina, Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Şotrile, Secăria, Valea Doftanei.
Aseară, la PNL Câmpina a avut loc o nouă ședință a Comitetului Local Executiv (CLEX), în cadrul căreia s-a luat act de demisia lui Bogdan Cord și s-a decis excluderea din CLEX a lui Cezar Grama (care era doar membru supleant), pe motiv că nu participă la ședințe și nici la acțiunile partidului, practic nu are activitate la Câmpina.

un comentariu to “Noutăți la PNL Câmpina. Bogdan Cord a demisionat din toate funcțiile, Marian Nistor este noul co-președinte în Colegiul 2, Cezar Grama a fost exclus din CLEX”


 1. Andutzu spune:

  Auzisem ceva, dar eu auzisem ca Cord trece la PSRo, al lui Geoana. Ma rog, sa vedem. Consider ca PNL a facut o alegere buna prin desemnarea lui Nistor la conducerea de colegiu, e un om civilizat si serios!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice