Pe Câmpinița, continuă distracția pe bani publici. Capacele de canalizare, ridicate la cotă cu materiale de la construcții demolate

Categorie: Administratie publica 17 noiembrie 2015

Capace canalizare 1 Pe Câmpinița, continuă distracția pe bani publici. Capacele de canalizare, ridicate la cotă cu materiale de la construcții demolateDupă turnarea primului strat de asfalt pe toată suprafața Bulevardului Carol I, în Cartierul Câmpinița, muncitorii au revenit la lucru pentru a ridica la cotă căminele de canalizare în vederea turnării stratului final de covor asfaltic. Și au lucrat într-un mare fel la ridicarea capacelor noi de canalizare. În loc să toarne un strat compact de beton, muncitorii noștri a pus nişte pavaje luate din demolarea unor construcţii, deci de o calitate precară. Printre acele resturi au pus balastru necompactat şi peste acest amestec au turnat un strat subţire de beton. Adică, bătaie de joc! Dacă ar fi rămas așa, la scurt timp după terminarea lucrărilor, ca urmare a traficului destul de intens din zonă, lucrarea ar fi cedat, ceea ce ar fi dus la înfundarea canalizării cu materialul respectiv, la crăparea betonului din jurul gurilor de canalizare şi, în final, la lăsarea acestora.
Cei care au sesizat că s-a lucrat prost au fost reprezentanții Primăriei Câmpina, care au chemat dirigintele de şantier şi constructorul și le-au cerut refacerea lucrării. Adică, ridicarea la cotă a capacelor la standardele cerute de proiect şi de celelalte norme în vigoare. Așa că, în zilele următoare, se va interveni din nou la toate căminele de canalizare de pe Carol I, în Cartierul Câmpinița.
Capace canalizare 2 Pe Câmpinița, continuă distracția pe bani publici. Capacele de canalizare, ridicate la cotă cu materiale de la construcții demolate

4 comentarii to “Pe Câmpinița, continuă distracția pe bani publici. Capacele de canalizare, ridicate la cotă cu materiale de la construcții demolate”


 1. Andutzu spune:

  Bravo angajatilor din Primarie ca isi fac treaba!

  RăspundeRăspunde
 2. Calin spune:

  De ce suntem singura țară în care asfaltagii nu sunt în stare să facă acele capace la nivel din prima? Oare pentru că este un alt mod de face reparații (evident, după ieșirea din garanție a lucrării) “necesare” pe bani publici?

  RăspundeRăspunde
 3. johnny spune:

  Iar se ceartă primarul cu vicele.

  RăspundeRăspunde
 4. Badescu Florin spune:

  Bine ca nu au folosit vidanja ca umputura,dirigintele platit de Primarie pe unde dormea.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF