Primăria Câmpina nu își cere scuze și nu recunoaște că a greșit, dar anunță că va reveni asupra impozitelor pe locuințe

Categorie: Administratie publica 19 noiembrie 2015

Primaria Campina Primăria Câmpina nu își cere scuze și nu recunoaște că a greșit, dar anunță că va reveni asupra impozitelor pe locuințePe 4 noiembrie, la propunerea Primăriei Câmpina, Consiliul Local a votat, pentru 2016, impozite mai mari cu 25% pentru case și impozite cu aproape 50% mai mari pentru apartamente. În mod cert, consilierii locali nu au știut ce votează și au luat de bună afirmația primarului Horia Tiseanu potrivit căreia “în marea lor majoritate, taxele și impozitele locale rămân în 2016 la nivelul celor din 2015″. Abia după apariția în presă a adevărului despre majorarea substanțială a impozitelor pentru locuințe (și credem că am avut și noi o anumită contribuție la aflarea acestui adevăr), a început nebunia. Câmpinenii au reacționat vehement pe rețelele de socializare, inclusiv la postări ale primarului Horia Tiseanu, iar unii consilieri locali aproape că i-au bătut obrazul primarului pentru situația deloc plăcută în care i-a pus. Ei bine, astăzi, Primăria Câmpina trimite un comunicat de presă cu precizări legate de această situație. Nu își cere scuze și nu recunoaște că a greșit. Vine cu ceva de genul “impozitele nu se majorează în 2016, dar cresc”. Iar la final, după o serie de explicații mult prea lungi și tehnice, vine cu informația cea mai importantă: “Reevaluând situația impozitelor pe categorii și observând aceste creșteri impuse de Codul Fiscal, pentru anul 2016 față de 2015, avem în vedere propunerea de modificare a impozitelor pe anul 2016 în sensul ajustării unor cote de impozitare pentru calculul pe clădiri”.
Vă prezentăm integral comunicatul de presă al Primăriei Câmpina (click pe poză pentru mărire), pe care noi îl considerăm o manipulare la adresa câmpinenilor. Am fi apreciat mai mult dacă Primăria ar fi recunoscut că a greșit și și-ar fi cerut scuze față de populație pentru majorarea impozitelor la locuințe. Ne întrebăm doar ce s-ar fi întâmplat dacă nu se afla adevărul acum?! Oamenii îl aflau anul viitor, la ghișee, dar ar fi fost mult prea târziu.

Comunicat presa precizari Primăria Câmpina nu își cere scuze și nu recunoaște că a greșit, dar anunță că va reveni asupra impozitelor pe locuințe

3 comentarii to “Primăria Câmpina nu își cere scuze și nu recunoaște că a greșit, dar anunță că va reveni asupra impozitelor pe locuințe”


 1. Stef spune:

  In DEX la definitia … este poza lui Tiseanu.

  RăspundeRăspunde
 2. Badescu Florin spune:

  O mica smecherie a PNL-ului,la anul sunt alegeri si trebuie ajutat .Nu se pooate crede, ca asemenea subiect e unul oarecare si nu a fost discutat in culise.Multumim partid iubit pt manipulare si minciuna.

  RăspundeRăspunde
 3. ionel spune:

  Sperau ca nu ne vom prinde. Asa au procedat si in 2012 cand au facut aceiasi smecherie. Acum prostii sau mai desteptat.
  Putem sa facem greva fiscala.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF