Primarul suspendat al Comarnicului, Dorian Botoacă, este diriginte de șantier la asfaltarea de pe Câmpinița

Categorie: Administratie publica 9 noiembrie 2015

Dorian Botoaca Primarul suspendat al Comarnicului, Dorian Botoacă, este diriginte de șantier la asfaltarea de pe CâmpinițaSurprizele se țin lanț în ceea ce privește lucrarea de reabilitare a Bulevardului Carol I în Cartierul Câmpinița. Săptămâna trecută am aflat că lucrarea nu este executată de firma din Oaș care a câștigat licitația, ci de Star T&D Blejoi, o societate prahoveană destul de controversată, de activitatea căreia, la Câmpina, până și Primăria a aflat cu mare întârziere. Acum, altă noutate – dirigintele de șantier al lucrării din Cartierul Câmpinița este nimeni altul decât primarul suspendat al orașului Comarnic, Dorian Botoacă. Acesta este persoană fizică autorizată pentru dirigenție de șantier și a câștigat selecția de oferte organizată locală de Primăria Câmpina. Au existat trei oferte, iar Botoacă a avut-o pe cea mai bună – 0,5% din valoarea autorizată, fără TVA, a lucrării. De aici a rezultat un contract în valoare de 7.500 lei fără TVA, încheiat între Primărie și dirigintele de șantier. 
Dorian Botoacă a fost suspendat în primăvara acestui an, prin ordin al prefectului, din funcția de primar al orașului Comarnic, după ce ANI l-a declarat incompatibil. Botoacă a pierdut toate procesele cu Agenția Națională de Integritate, care l-a declarat incompatibil pentru că a exercitat simultan funcția de primar și calitatea de persoană fizică autorizată „BOTOACĂ I. VASILE DORIAN”. De asemenea, el a fost și administrator al unei societăți comerciale. Doi ani au durat procesele între primarul Comarnicului și ANI, pentru ca, la final, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să dea câștig de cauză, definitiv, Agenției Naționale de Integritate. Dorian Botoacă a fost primar al Comarnicului din 2004 până în 2015, deci mai avea puțin și ducea la capăt cel de-al treilea mandat.

4 comentarii to “Primarul suspendat al Comarnicului, Dorian Botoacă, este diriginte de șantier la asfaltarea de pe Câmpinița”


 1. johnny spune:

  Si uite asa se închide cercul corupției. Beneficiar – executant – diriginte. Toti pe mână pentru comision.
  Foarte tare.

  RăspundeRăspunde
 2. Badescu Florin spune:

  Cine a descoperit greseala de executie (beton turnat direct pe pamant)Primaria sau D-nul din imagine ce este obligat sa urmareasca executia lucrarii in santier nu pe facebook.Inca o smecherie marca primarie?

  RăspundeRăspunde
 3. admin spune:

  Reprezentantii Primariei au descoperit si au pus constructorul să refaca portiunea respectiva.

  RăspundeRăspunde
 4. ana nedelcu,58 ani , pensionara spune:

  Credeam ca nu ma mai mira nimic!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF