Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară

Categorie: Social 6 noiembrie 2015

Proteste 3 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această searăDespre ceea ce trebuia să fie protestul de la Câmpina, de vineri seară, s-a vorbit mult pe rețelele de socializare în ultimele zile. Și mulți și-au confirmat prezența. “Venim să ne luăm țara înapoi!” Dar au venit puțini, poate 200 de tineri, majoritatea liceeni. Vreo 20 la Primărie și restul la Ceas. Apoi s-au unit. Au protestat în parc, au mărșăluit spre Notariate, s-au întors și s-au oprit la Milia. Atenți, civilizați, fără scandal. Supravegheați de forțele de ordine și priviți mai de departe de trecători. Au mers apoi la blocul Karinei, fata care și-a pierdut viața la Clubul Colectiv, în urmă cu exact o săptămână. Pe scurt, acesta a fost protestul de la Câmpina, din această seară. Poate că îi vom supăra pe tinerii care au fost acolo spunând că a fost un protest mărunt. Dar așa a fost. Câmpina se lasă greu convinsă când e vorba de proteste.
Vineri, 6 noiembrie 2015, la ora 19.00, aproape 200 de tineri din Câmpina au ieșit în stradă, au scandat, au purtat drapelul, au vrut să fie auziți. Vor un sistem curat, fără tare care să omoare oameni. Vor o țară ca afară. Nu sunt pretențioși. Vor normalitate. Au sperat să fie mai mulți, să iasă și alții. Nu s-a întamplat așa. Au fost puțini, cam dezorganizați, dar sinceri, majoritatea.Proteste 1 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară Proteste 2 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară Proteste 4 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară Proteste 5 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară Proteste 6 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară Proteste 7 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară Proteste 8 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară Proteste 9 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară Proteste 10 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară Proteste 11 Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară

un comentariu to “Protest mărunt. Câmpina nu a ieșit cu adevărat în stradă, în această seară”


 1. ana nedelcu,58 ani , pensionara spune:

  Din pacate suntem buni la comentarii in colturile strazilor, cind e vorba de iesit la un protest, nu iesim. Ma adresez celor mai maturi nu copiilor aceia care au avut decenta sa protesteze. Toto ne-am saturat de mizeriile tuturor politicienilor da continuam sa stam sa ne uitam la altii, la televizor.Pacat, mai avem de invatat.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF