Și totuși, avem un candidat pentru funcția de președinte al Clubului Sportiv Câmpina

Categorie: Administratie publica 18 noiembrie 2015

CSC 150x150 Și totuși, avem un candidat pentru funcția de președinte al Clubului Sportiv CâmpinaUPDATE – Adrian Stoican are 32 de ani și a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității “Transilvania” Brașov. Este profesor de sport și antrenor la Clubul de înot “Contratimp” Câmpina.

Ieri, cu puțin timp înainte de expirarea termenului limită de depunere a dosarelor, la Primăria Câmpina s-a prezentat un candidat pentru funcția de președinte al Clubului Sportiv, structură înființată anul acesta, dar care nu este, încă funcțională. Așadar, când nimeni nu mai credea, iată că a fost depus un dosar. Candidatul se numește Aurelian Stoican și este din Scorțeni, dar acestea sunt singurele informații pe care le-am putut afla de la Primărie. Interesant este faptul că nimeni nu știe nimic despre persoana care vrea să ocupe funcția menționată, nu-l cunoaște nimeni (sau aproape nimeni). Aurelian Stoican și-a depus dosarul și un proiect de management cu viziunea sa asupra funcționării și dezvoltării Clubului Sportiv Câmpina.Comisia de concurs va anunța pe 19 noiembrie dacă dosarul este validat sau nu. Dacă trece de această probă, candidatul va avea de susținut o probă scrisă (pe 25 noiembrie) și o altă probă constând în interviu și susținerea proiectului de management (pe 2 decembrie 2015).

3 comentarii to “Și totuși, avem un candidat pentru funcția de președinte al Clubului Sportiv Câmpina”


 1. Tezeu spune:

  C.S.C. nu este un vis prea indraznet al celor care au consfintit aceasta intreprindere ? Dupa ratarea crearii unui ,,TEMPLU AL MUZELOR”(muzeu, pe intelesul tuturor) sa fie, oare, aceasta marea gaselnita a mini legislativului local ? Ce si-ar putea propune acest club sportiv ? O echipa de jocuri sportive de valoare nationala ?(fotbal, handbal, baschet, volei,etc), o sectie de atletism pluridisciplinara puternica, un nucleu performant de sporturi de iarna(schi alpin, schi fond, biatlon, hochei, bob, sanie) sau altceva ? In ce baze sportive s-ar efectua pregatirea sportivilor si desfasurarea intrecerilor sportive ? CAMPINA nu are stadion propriu, nici sala de sport si nici macar terenuri pe care sa le construiasca in viitor. La potentialii sponsori s-au gandit initiatorii proiectului proiectului ? Care ar putea fi acestia ? In orasul cu multe realizari, dar si cu opusul acestora, n-ar fi mai oportun la ora actuala doar un Club Sportiv Scolar care ar avea ca adresabilitate tinara generatie in perpetuarea ei ?

  RăspundeRăspunde
 2. ion spune:

  Aurelian sau Adrian?

  RăspundeRăspunde
 3. admin spune:

  Aurelian Adrian Stoican. Deci si Aurelian, si Adrian. :)

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF