Bucuria împodobirii bradului de Crăciun pentru copiii de la Complexul “Sfânta Filofteia”

Categorie: Social 15 decembrie 2015

PSD la copii 0 Bucuria împodobirii bradului de Crăciun pentru copiii de la Complexul Sfânta FilofteiaOrganizațiile de Femei și de Tineret ale PSD Câmpina au dorit să le ofere copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare “Sfânta Filofteia” o surpriză în preajma Sărbătorilor de Iarnă. O altfel de bucurie, dacă ne putem exprima așa. De obicei, la acești copiii, oaspeții merg cu daruri, cu jucării, fructe și îmbrăcăminte. Doamnele și tinerii de la PSD au mers cu un brad pe care l-au împodobit împreună cu copiii, apoi l-au adus pe Moș Crăciun pentru ca el însuși să le ofere copiilor cadouri. Și pentru gazde, și pentru oaspeți, a fost o seară de neuitat. 
“Am vrut să le oferim copiilor de la bucuria de a împodobi chiar ei bradul de Crăciun. O bucurie pe care o trăim cu toții, indiferent de vârstă. Este, poate, unul dintre momentele cele mai frumoase ale Sărbătorilor de Iarnă. Împreună cu ei am pregătit diverse ornamente pentru pom, ba chiar și multe dulciuri. Am petrecut împreună o seară foarte frumoasă, care ne-a umplut sufletele de încântare”, ne-a declarat Mihaela Voicilă, vicepreședinte al PSD.
PSD la copii 1 Bucuria împodobirii bradului de Crăciun pentru copiii de la Complexul Sfânta Filofteia PSD la copii 2 Bucuria împodobirii bradului de Crăciun pentru copiii de la Complexul Sfânta Filofteia PSD la copii 3 Bucuria împodobirii bradului de Crăciun pentru copiii de la Complexul Sfânta Filofteia
“Am dorit să fim alături de copii la împodobirea bradului de Crăciun și am participat cu toții la crearea unor podoabe pentru brad. Au fost multe surprize și sunt convins că toți copiii s-au simțit bine. Și noi ne-am simțit extraordinar alături de ei. Iar la final a venit și Moș Crăciun încărcat cu daruri!”, a afirmat Andrei Duran, președintele Organizației de Tineret a PSD Câmpina.
Alături de reprezentanții PSD Câmpina, în această seară, la copiii Complexul de Servicii Comunitare “Sfânta Filofteia” au venit și Andrei Nicolae – președintele TSD Prahova și Adrian Doroftei – președintele executiv al TSD Prahova.
PSD la copii 4 Bucuria împodobirii bradului de Crăciun pentru copiii de la Complexul Sfânta Filofteia PSD la copii 5 Bucuria împodobirii bradului de Crăciun pentru copiii de la Complexul Sfânta Filofteia

un comentariu to “Bucuria împodobirii bradului de Crăciun pentru copiii de la Complexul “Sfânta Filofteia””


 1. Mihai Als. spune:

  Felicitari Mihaelei Voicila pentru implicarea in acest demers ! Poate ca, asa cum si-a facut mila de acesti copii oropsiti de soarta, o sa-si faca mila si de zecile de salariati amariti pe care-i are si o sa-i ajute si pe ei cu ceva ! Si la salariatii dumneavoastra vine Craciunul doamna Voicila ! Si unii-s mai oropsiti decat copii din imaginile de mai sus !

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF