Încă 5.000 lei pentru Târgul Mierii

Categorie: Administratie publica 23 februarie 2016

Targul Mierii Încă 5.000 lei pentru Târgul MieriiLa începutul acestei luni, odată cu aprobarea bugetului local, Consiliul Local aproba şi lista manifestărilor cultural-artistice şi sportive care vor fi susţinute financiar în acest an. Printre ele se număra şi Târgul Mierii, pentru care s-a alocat suma de 18.000 lei. Mult, foarte mult, mai ales că este vorba de o acţiune exclusiv privată! O acţiune la care organizatorii primesc sponsorizări din partea unor firme private, iar pentru fiecare stand închiriat încasează între 500 şi 550 lei.
Aleşii locali vor suplimenta în şedinţa de joi suma alocată Târgului Mierii cu încă 5.000 lei, explicaţia oficială fiind că de la aprobarea iniţială a listei de manifestări s-a obţinut confirmarea sosirii la târg a două delegaţii din oraşele înfrăţite cu Câmpina – Cimişlia (Republica Moldova) şi Kumanovo (Macedonia). Banii ar fi necesari pentru acoperirea cheltuielilor cu cazarea şi masa membrilor celor două delegaţii. E o explicaţie care arată că la Câmpina nu curge lapte şi miere, dar curg banii pentru tot felul de acţiuni.
Şi iată pe se cheltuiesc banii publici la Târgul Mierii (activităţile bolduite):
targ miere 1 Încă 5.000 lei pentru Târgul Mierii targ miere 2 Încă 5.000 lei pentru Târgul Mierii targ miere 3 Încă 5.000 lei pentru Târgul Mierii

un comentariu to “Încă 5.000 lei pentru Târgul Mierii”


 1. Frank Ion spune:

  Bani sunt dar folositi prost,unde este masina de 28miieuro pe unde rugineste ,se puteau face 3 editii ,dar nesimtirea si tupeul e mare , cata paguba a facut Primarul care este si nu va mai fi ales e nimic pe langa banii cheltuiti la targ.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice