“La Gala Femeilor Liberale s-a premiat excelența, dar și implicarea puternică în viața societății”

Categorie: Eveniment 29 februarie 2016

Monica Clinciu 1 “La Gala Femeilor Liberale s a premiat excelența, dar și implicarea puternică în viața societății”La Ateneul Român a avut loc, în week-end-ul care s-a încheiat, Gala Femeilor Liberale, eveniment ajuns la cea de-a patra ediție și în cadrul căruia sunt premiate personalități implicate în viața societății, asociații și fundații care sprijină proiectele sociale derulate de organizațiile de femei ale PNL în toată țara. “Am fost impresionată să văd cât de multe persoane din societatea civilă se implică în acțiunile cu caracter social, în proiectele sociale. În toate proiectele noastre sociale derulate la nivel național, alături de doamnele din PNL au venit mulți parteneri din societatea civilă, oameni excepționali, care s-au implicat în totalitate. Până la urmă, asta este ceea ce contează, că sunt mulți, din ce în ce mai mulți și din ce în ce mai implicați în proiecte menite să schimbe în bine societatea și mai ales mentalitatea unor anumite categorii. Iar aici, la mentalitate, este cea mai mare luptă. Și când spun asta am în vedere unele acțiuni cum ar fi cele privind violența domestică sau prevenția în sănătate unde lupta continuă”, ne-a declarat copreședintele OFL Prahova, Monica Clinciu, prezentă la Gală împreună cu mai multe colege din organizația județeană de femei.

La Gala Femeilor Liberale se premiază excelența, iar în aceste condiții era normal ca unul dintre premiile speciale ale evenimentului să fie decernat un om de excepție – istoricul Neagu Djuvara. “Prezența domniei sale alături de noi a însemnat o mare onoare și o mare emoție, în același timp. Discursul său a fost copleșitor. La fel am simțit și în cazul academicianului Nicolae Manolescu, premiat în cadrul Galei tot cu un premiu special acordat marilor personalități. Privindu-i nu poți să nu te simți mândru că le ești compatriot!”, a mai afirmat Monica Clinciu.
Gala femeilor liberale 1 “La Gala Femeilor Liberale s a premiat excelența, dar și implicarea puternică în viața societății” Gala femeilor liberale 2 “La Gala Femeilor Liberale s a premiat excelența, dar și implicarea puternică în viața societății”

un comentariu to ““La Gala Femeilor Liberale s-a premiat excelența, dar și implicarea puternică în viața societății””


 1. Beldianu Violeta spune:

  Excelent eveniment! Ma bucura prezenta acestor doua personalitati, si ideea premierii excelentei!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice