Actualitate

Saşa merită un CD aniversar, iar Câmpina merită un CD al lui Saşa. Oare administrația locală aude?

Bal 7Anul trecut, Alexandru Ștefan – Sașa a împlinit 65 de ani de viață și 45 de ani de carieră artistică. Da, Sașa epigramistul, baterist al celebrei formații câmpinene Meteor, Moș Crăciun la multe evenimente publice organizate de sărbători, un om deosebit. Da, Sașa cel invitat de administrația locală să cânte și să încânte publicul cu vocea sa caldă și frumoasă. Scriam prin toamna lui 2015 că, după 45 de ani de carieră muzicală, Sașa nu are un CD aniversar cu melodiile lui frumoase, deși l-ar merita pe deplin. Iar Câmpina ar merita un CD cu muzica lui Sașa. Atunci când am scris, au fost multe reacții pozitive din partea foarte multor câmpineni. Din partea autorităților locale, însă, o tăcere jignitoare. 
Mâine se votează bugetul local pentru 2016 și banii pentru manifestările culturale. 749.000 lei pentru manifestările culturale, educative și sportive din municipiu. Adică aproape 7,5 miliarde lei vechi, bani mulți, foarte mulți. Oare din toată suma asta nu s-ar putea aloca bani pentru un CD cu Sașa? Cât poate să coste? În mod cert, nu foarte mult. Întrebarea corectă este, însă, alta. Se dorește un astfel de demers? Dacă da, consilierii locali ar putea să-și arate mâine, la ședință, respectul față de un câmpinean adevărat și să includă în bugetul manifestărilor culturale banii necesari. Dacă nu, va fi din nou liniște…

5 Comments

  1. Ion Dandoaselea says:

    Da, Sasa poate fi catalogat ca un symbol al Campinei. Si intr-adevar, de peste 40 de ani ne incanta cu arta pe care a facut-o si o face in continuare. Iti multumesc Sasa.

    PS : in mod cert ar merita mai multa apreciere si recunoastere din partea autoritatilor locale. Dar nu e mai „rentabil” sa sponsorizam ELIRO?

  2. ana nedelcu,58 ani , pensionara says:

    Da merita.

  3. Barna Gheorghe says:

    Vreau sa i-au legatura cu Sasa, pentru o eventuala colaborare la evenimente
    Barna Gheorghe
    0726939399 / 0744652032

  4. Frank Ion says:

    Am cautat CD-ul cu Sasa si am gasit Cd-ul cu propunerile de activitati culturale ale conducerii administrative ale orasului, ce arata dispretul fata de banul public si obligatiile consilierilor, fata de anumite personaje ale orasului.

  5. As says:

    D-lui Sasa,cu tot respectul ii recomand sa se poarte mult mai ingrijit.Desi sunt de aceeasi varsta cu el si fost coleg de liceu,mi se pare un ‘mosnegut”ce merita a fi atent si la vestimentatie cat si la barba ce ii da un aspect nu tocmai placut.Asadar,draga Sasa nu fi suparat pe un fost coleg ce iti spune impresia lui despre tine.Probabil,sunt eu prea depasit …In rest am tot respectul si aprecierea fata de ceea ce intreprinzi .

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *