Adrian Pițigoi este primul nume de pe lista de candidați a PMP pentru Consiliul Județean Prahova

Categorie: Politica 27 martie 2016

PMP Adrian Pițigoi este primul nume de pe lista de candidați a PMP pentru Consiliul Județean PrahovaConsiliul Executiv Județean al Partidului Mișcarea Populară Prahova, reunit la sfârșitul acestei săptămâni, a validat candidații pentru funcția de primar în orașe și comune, dar și lista de candidați pentru Consiliul Județean Prahova la alegerile locale din 5 iunie. În urma votului exprimat, primii patru candidați aleși pentru a reprezenta partidul în Consiliul Județean Prahova sunt: Ioan-Adrian Pițigoi (președintele PMP Câmpina și candidat la Primăria celui de-al doilea municipiu al județului), Adrian Tomoșoiu, Bogdan Petrescu și Tiberius Iordache.

Iată comunicatul de presă remis de PMP Prahova după ședința Consiliului Executiv Județean:
În discursul său, președintele Partidului Mișcarea Populară Prahova, Cătălina Bozianu, care este și candidat al formațiunii pentru Primăria Municipiului Ploiești, a declarat că reprezentanții partidului la alegerile din 5 iunie nu sunt simple nume pe o listă, ci fac parte dintr-un proiect care înseamnă schimbarea modului de a face politică. “Schimbarea clasei politice înseamnă  atragerea unor oameni precum cei mai mulţi dintre noi, care nu au mai făcut politică, care s-au simțit înstrăinați și nereprezentați de modul de a face politică al partidelor vechi. Schimbarea înseamnă venirea  acelora care și-au dovedit competența și integritatea în mediul privat sau în administrația publică”, a declarat Cătălina Bozianu, care  precizat că 80% din candidați Mișcării Populare Prahova nu au mai făcut politică, dar și-au dorit să intre într-un partid care ascultă vocea oamenilor și care își dorește să construiască alături de oameni.
Liderul Partidului Mișcarea Populară Prahova a explicat că necesitatea schimbării fundamentale a clasei politice este necesară în Prahova, unde, de ani de zile, prahovenii asistă la o cârdășie PSD-PNL. “Vechile partide, PSD şi PNL, au ajuns nişte uriaşi cu picioare de lut. Electoratul îi votează din inerţie, fără să mai creadă în politicienii din aceste partide, sau în ceea ce propun politicienii acestor partide. Oamenii așteaptă altceva de la clasa politică, așteaptă o alternativă reală la monopolul USL. Putem şi trebuie să-i convingem pe oameni că noi suntem acea alterntivă”, a spus președintele Partidului Mișcarea Populară Prahova.
Cătălina Bozianu a arătat că proiectul politic al Partidului Mișcarea Populară înseamnă un parteneriat real şi sincer cu prahovenii, menit să construiască un viitor mai bun pentru toţi locuitorii județului. “Este proiectul propus de preşedintele Traian Băsescu şi respins de vechile partide, PSD şi PNL”, a spus Cătălina Bozianu, adăugând că organizația pe care o conduce își va concentra campania pe relația directă cu cetățeanul. ”Vom merge din poartă în poartă, din ușă în ușă. Le vom prezenta oamenilor proiectele noastre și îi vom invita să ne spună care sunt nevoile și așteptările lor. Oamenii trebuie să fie consultați și implicați mult mai mult în problemele administrative, pentru că în joc este viitorul lor”, a mai spus Cătălina Bozianu.

Biroul de presă al Partidului Mișcarea Populară Prahova

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice