Ioan Adrian Pițigoi, prezentat oficial drept candidatul Mișcării Populare la Primăria Câmpina

Categorie: Politica 3 martie 2016

Pitigoi Ioan Adrian Pițigoi, prezentat oficial drept candidatul Mișcării Populare la Primăria CâmpinaLa sediul Mișcării Populare din Ploiești a avut loc astăzi o conferință de presă în cadrul căreia președintele Organizației Județene, Cătălina Bozianu, a prezentat oficial patru dintre candidații acestei formațiuni politice la funcția de primar. Este vorba despre Ioan Adrian Pițigoi – candidat la Primăria Câmpina, Tiberius Iordache – candidat la Primăria Băicoi, Marius Cristi Popa – candidat la Primăria Comarnic și Sorin Mateescu – candidat la Primăria Urlați. 
Ioan Adrian Pițigoi are 37 de ani, a absolvit Facultatea de Marketing și Economia Serviciilor, are un master în Marketing și Comunicare în Afaceri în cadrul ASE București și este coordonator de operare în cadrul companiei ButanGas România. Este vicepreședinte al Mișcării Populare Prahova și președinte al organizației din Câmpina. Se află la al doilea mandat de consilier local.
“Eu nu propun pentru Câmpina o serie de măsuri haotice, lipsite de realism. Cred că municipiul are nevoie de o administrare modernă, profesionistă, care să iasă din logica electorală fracționată. Tocmai de aceea, programul meu electoral este structurat pe domenii, este un program fundamentat și nu este gândit pentru obținerea unui vot, ci ca o strategie de dezvoltare unitară a localității. Iar unul dintre principalele obiective este creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene, mult prea timid accesate până acum”, a declarat Adrian Pițigoi. În privința listei de candidați pentru Consiliul Local Câmpina, Pițigoi spune că ”lista va include 80% tineri, persoane care nu au mai făcut politică până acum, persoane care nu lucrează la stat sau cu statul și care și-au demonstrat capacitatea în domeniile lor de activitate”.

2 comentarii to “Ioan Adrian Pițigoi, prezentat oficial drept candidatul Mișcării Populare la Primăria Câmpina”


 1. Frank Ion spune:

  Miracol,sa vedem un program logic,coerent,credibil intr-un haos legislativ unde licitatiile se fac la pret minim si calitatea este la fel.Efectele se vad peste tot ,dupa ce trece garantia se intra in reparatii si asa se rotesc banii fara sens .Orasul se depopuleaza din lipsa locurilor de munca unde Politicul nu face mare lucru ,exceptie locurile pe bani publici ce sunt temporare.
  Cum ramane cu Parcul Industrial ,doar program electoral ce da bine in Campania ce se apropie?Nici o vorba despre anveloparea blocurilor,canalizare.Aveti un mare avantaj datorita faptului ca sunteti consilier si trebuie sa cunoasteti sistemul din interior si puteti corecta noul program,
  Asteptam cu interes o noua echipa unde sa predomine inteligenta .Succes !

  RăspundeRăspunde
 2. hai_ma spune:

  ce stim este, deci, ca Ionut candideaza. Deocamdata, din partea PMP-ului, dar mai e suficient timp pana la alegeri pentru a se razgandi si schimba partidul de 2-3 ori.

  Poate, totusi, isi rade pseudo-barba aia care sperie copiii mici.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF