Tinerii din PSD Câmpina le-au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor

Categorie: Eveniment 1 martie 2016

TSD 1 Tinerii din PSD Câmpina le au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelorAstăzi, de 1 Martie, membrii Organizației de Tineret a PSD Câmpina le-au oferit doamnelor și domnișoarelor câte un simbol al primăverii, mesajul lor fiind “Mărțișorul – un simbol al speranței și norocului”. Acțiunea a avut loc în zona centrală a Câmpinei și a fost apreciată de sărbătoritele fiecărui început de primăvară. “Ne bucurăm nespus că am avut ocazia să fim vestitorii primăverii pentru doamnele și domnișoarele din Câmpina. Am profitat de această zi însorită de 1 Martie să le surprindem pe doamne cu câte un mic mărțișor, să le aducem un zâmbet pe faţă și în suflet. Le transmitem tuturor să aibă parte de o primăvară frumoasă alături de cei dragi şi să li se împlinească toate dorinţele”, ne-a declarat Andrei Duran, vicepreședinte al TSD Prahova.
Printre cei care astăzi au oferit mărțișoare câmpinencelor s-au aflat și Alexandra Boncu – coordonator Liga Tinerelor Social Democrate Prahova și Emanuel Panait – coordonator Liga Elevilor Social Democrați Câmpina. De asemenea, tinerii au fost însoțiți de Constantin Cândea, proaspăt desemnat candidat al PSD Câmpina la funcția de primar.
TSD 2 Tinerii din PSD Câmpina le au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor TSD 3 Tinerii din PSD Câmpina le au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor TSD Tinerii din PSD Câmpina le au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor

4 comentarii to “Tinerii din PSD Câmpina le-au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor”


 1. cookie spune:

  acesti tineri PSD-isti sunt copii de 15-16 ani, au voie sa fie membrii ai unui partid?daca nu sunt majori?este permis sa fie folositi in activitati politice , minorii?

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  Asa ne-am gandit si noi, dar apoi am aflat ca cele doua partide importante din Romania (PNL si PSD) si-au constituit ligi ale elevilor – Liga Elevilor Liberali, respectiv Liga Elevilor Social-Democrati.

  RăspundeRăspunde
 3. Frank Ion spune:

  Corect,la echipele de seniori sunt multi “accidentati la cap” si se incerca cu juniori.Este singura sansa a Romaniei ,dar trebuie timp,sa speram ca ce vad ei la TV nu vor fi virusati de Spaga blablabla, asa ca 100 de ani de formare a unui nou sistem e credibil.

  RăspundeRăspunde
 4. As spune:

  D-le Frank,nu este importanta varsta pe care o aveti,desi se pare ca sunteti tanar fizic, dupa cum vorbiti.Dar a face afirmatii precum faptul ca in echipele de seniori sunt multi”accidentati la cap”nu considerati ca intreceti orice masura a bunului simt?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice