Școala Altfel – filme și ateliere de lucru pentru liceeni la Fundația Zamolxes

Categorie: Social 23 aprilie 2016

Zamolxes 1 Școala Altfel  filme și ateliere de lucru pentru liceeni la Fundația ZamolxesÎn cadrul Săptămânii “Școala Altfel”, Fundația Zamolxes a organizat mai multe activități cu elevii de la liceele din municipiul Câmpina, activități care au avut loc în cadrul Centrului Cultural pentru Tineret, dar și la Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră. După cum ne-a declarat președintele Fundației Zamolxes, Florin Predescu, au fost vizionate filme cu și despre tineri, au fost organizate ateliere de lucru cu tema “Dezvoltarea personală a tinerilor” și s-a făcut o prezentare, de această dată la Colegiul Tehnic Forestier, a Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră. 
După cum probabil știți, din luna martie la Câmpina funcționează un Centru de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră, un proiect pus în practică de Fundația Zamolxes pentru elevi și tineri. Este vorba despre un centru care să-i ajute pe elevi să înțeleagă ce vor să facă în viitor, ce meserie li se potrivește, cum ar trebui să vorbească și să se poarte la un interviu, să scrie un CV, unde și cum să caute informații. Activitatea acestui centru se bazează, deocamdată, doar pe voluntariat. Centrul funcționează în incinta Căminului Petrol, la Centrul Cultural Zamolxes, iar tinerii pot veni aici lunea și miercurea, între orele 10.00-12.00 și 14.00-16.00 pentru a afla răspunsurile dorite. Tot aici pot veni și alte persoane (oameni de afaceri, studenți, profesori) interesate de voluntariat, doritoare să ajute.
Zamolxes 2 Școala Altfel  filme și ateliere de lucru pentru liceeni la Fundația Zamolxes Zamolxes 3 Școala Altfel  filme și ateliere de lucru pentru liceeni la Fundația Zamolxes Zamolxes 4 Școala Altfel  filme și ateliere de lucru pentru liceeni la Fundația Zamolxes

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF