Echipa de consilieri PSD s-a întâlnit cu câmpinenii din zona Griviţei – Plevnei

Categorie: Publicitate electorală 23 mai 2016

psd campina 1a Echipa de consilieri PSD s a întâlnit cu câmpinenii din zona Griviţei  PlevneiO parte din echipa PSD pentru Consiliul Local s-a întâlnit cu alegătorii din zona Griviţei – Plevnei. Din echipa PSD au fost prezenţi la această întâlnire Livia Lupu, Anda Frâncu, Nora Tăman şi Ion Dragomir, alături de câţiva tineri din organizaţia locală a partidului. Principalul subiect de discuţie a fost cel al alunecărilor de teren cu care se confruntă cei mai mulţi dintre locuitorii din această zonă a municipiului Câmpina. Oamenii au fost interesaţi de mesajele transmise de echipa PSD pentru Consiliul Local Câmpina, discutându-se în multe locuri punctual, cu soluţii concrete. Sigur, în afara problemei specifice acestei zone, reprezentanţii PSD au transmis electoratului alte câteva idei din programul electoral, cele mai apreciate de oameni fiind cele legate de facilităţile acordate investitorilor pentru crearea de locuri de muncă, dar şi menţinerea taxelor şi impozitelor locale cel puţin la nivelul acestui an.
psd campina 2a Echipa de consilieri PSD s a întâlnit cu câmpinenii din zona Griviţei  Plevnei psd campina 3a Echipa de consilieri PSD s a întâlnit cu câmpinenii din zona Griviţei  Plevnei

2 comentarii to “Echipa de consilieri PSD s-a întâlnit cu câmpinenii din zona Griviţei – Plevnei”


 1. cris spune:

  Felicitari pentru aceasta actiune.Foarte frumos ca au discutat cu oamenii.Psd are o echipa foarte valoroasa.Imi doresc sa predomine in Consiliul Local si sa iasa Primar al Municipiului Campina Domnul Candea.Doamne Ajuta.

  RăspundeRăspunde
 2. Doru Mindrea spune:

  unde-s campinenii? ca nu apar in poza…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice