Publicitate electorală

„Horia Tiseanu a avut trei mandate de primar, cu realizări, dar și cu erori majore plătite scump de câmpineni!”

Adrian Pitigoi interviuIoan Adrian Pițigoi este candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Câmpina. De profesie economist, Ioan Adrian Pițigoi are 37 de ani și încredere deplină în șansele sale de a conduce Primăria Câmpina. Din postura de candidat la funcţia de primar al municipiului Câmpina, Ioan Adrian Piţigoi a acordat interviul următor.
Mergeți prin Câmpina și să stați de vorbă cu cetățenii. Cum îi convingeți că ați fi alegerea corectă pentru Câmpina?
Desigur, am început campania electorală, mă aflu zilnic printre câmpineni, iar modalitatea mea de convingere este cea firească, prin dialog, răspund fiecărei întrebări primite de la câmpineni cu soluții logice, argumentate și realizabile, prezente în strategia mea de dezvoltare pentru Câmpina în următorii patru ani.

Care sunt atuurile dvs. față de ceilalți candidați?
Eu nu evaluez calitățile și defectele celorlalți candidați întrucât unul dintre principiile mele în viață este autodepășirea, iar ca motto susțin: “înainte de a-i depăşi pe alţii, depăşeşte-te pe tine”. Pe scurt eu sunt un om cinstit, căruia nu îi este teamă să spună ceea ce gândește, adept al politicii “de toleranță zero” față de hoție; un bun planificator, un comunicator excelent, o persoană muncitoare, care respectă punctualitatea; adeptul muncii în echipă, deoarece consider că implicarea tuturor reprezintă singura cale spre progres și bunăstare; un optimist convins, o persoană empatică, sociabilă și uneori norocoasă; conștient care-mi sunt limitele, punctele slabe și le consider permanent zone de dezvoltare și îmbunătățire.

Horia Tiseanu, primarul în funcţie, candidează pentru un al patrulea mandat. Deci aveți ca principal contracandidat un primar cu trei mandate și, evident, cu o mare notorietate…
Domnul Tiseanu s-a erodat evident după trei mandate, în care a avut și realizări, însă și erori majore, care au adus costuri mari în buzunarele câmpinenilor! Erorile primarului au fost plătite scump de cetățeni! Ca și regulă, în unele țări unde democrația funcționează normal, o persoană poate să dețină doar două mandate de primar, deoarece numai schimbarea poate să aducă progresul! Evident este momentul schimbării domnului Tiseanu din funcția de primar, iar cele trei mandate ale actualului primar cred că-l conduc către ieșirea din Primărie.

Este Câmpina greu de condus și de administrat?
Câmpina este un municipiu important pentru județul nostru, reprezintă, după Ploiești, al doilea pol economic și în consecință administrarea acestuia nu este o joacă de copii! Cunosc foarte bine, după 8 ani în care am fost consilier municipal, cum trebuie să acționez împreună cu echipa mea pentru îmbunătățirea procesului de administrare. Am pregătit o strategie structurată pe secțiuni de dezvoltare care urmează să fie implementată imediat și care-și va produce efecte prin creșterea calității vieții câmpinenilor încă din primul an.

Ce caracteristici consideraţi că trebuie să aibă un bun primar?
Consider că dețin calitățile necesare unui bun primar: sunt un bun planificator, un comunicator excelent, o persoană muncitoare care respectă punctualitatea; prietenii spun despre mine că sunt un optimist convins, o persoană empatică și sociabilă; colegii spun despre mine că sunt o persoană onestă, care promovează munca în echipă și urmărește maximizarea rezultatelor, minimizând costurile.

Dacă veți câștiga funcţia de primar al municipiului Câmpina, care sunt primele cinci lucruri pe care le veți face?
Așa cum am mai menționat, voi administra Câmpina împreună cu echipa mea în baza unei strategii, iar primele cinci priorități sunt:
1.Prin măsuri directe și indirecte voi ridica nivelul de performanță al mediului socio-economic local, asigurând premisele dezvoltării economice, generatoare de locuri de muncă.
2.Voi iniția demersurile necesare, astfel încât în 2 ani doresc să inaugurăm în centrul orașului o parcare subterană modernă, iar cu ajutorul Primăriei Cornu și CNADNR să avem o intrare modernă și sigură în Câmpina din DN1 (zona Cornu).
3.Urmăresc ameliorarea rapidă a procesului de comunicare în administrația câmpineană, atât comunicarea externă cât și comunicarea internă.
4.Vom iniția un proiect social de amploare (finanțat din fonduri europene), care să includă un azil pentru bătrâni, un centru maternal și o creșă cu program prelungit.
5.Consider o prioritate asfaltarea tuturor străzilor, imediat ce se finalizează investiția de canalizare de către HidroPrahova.

Este un atu sau un dezavantaj faptul că fostul președinte al României, Traian Băsescu, conduce PMP şi este “locomotiva” partidului inclusiv în această campanie?
Președintele Traian Băsescu este deja intrat în istorie drept cel mai important om politic român din perioada post-revoluționară, datorită realizărilor sale din cele două mandate, dintre care amintesc doar câteva: a încurajat și a pus presiune pe clasa politică pentru inițierea unor reforme în vederea modernizării țării, a garantat independența justiției, a menţinut fermă orientarea României către UE (a semnat, în ianuarie 2007, aderarea României la UE) şi NATO, este primul om politic de nivel înalt cu adevărat unionist, a condamnat formal comunismul, deschizând arhivele Securităţii etc. Întrucât PMP este continuatorul proiectelor președintelui Traian Băsescu, prezența acestuia în mod activ la conducerea partidului reprezintă fără îndoială un mare avantaj.

 

5 Comments

 1. Roman Roman says:

  SUCCES mai departe ,pare un tanar interesat de acest post,sa speram ca isi alege o echipa cu experienta si va apleaca urechea unde trebuie.Nu are experienta desi este consilier de mult timp.
  Parcarea,si alte propuneri ce creeaza putine locuri de munca sunt pe plan SECUNDAR,orasul din pacate nu creeaza locuri de munca PERMANENTE ,pacat de tinerii care migraza ,migraza fie in alte localitati fie servitori in tarile dezvoltate.Atragearea fondurilor europene cat si atragerea investitorilor pe productie industriala va trebui sa fie PRIMORDIAL.Doar cu servicii si comert orasul se degradeaza ,saraceste si viitorul e afectat.
  Ce spune viitorul Primar despre TURNUL UNGUREANU ce este expresia neputintei si a CORUPTIEI ?despre bugetul orasului afectat de Calea Dacia sau pierderea banilor folositi la terminarea lucrarilor pe bani europeni? pierderea banilor europeni la Liceul Energetic ,restul lucrarilor sunt incadrate la CURENTE fara probleme deosebite.

 2. vasile says:

  Tipul e haios! Sunt curios cum pricepe nea Vsile, care lucreaza a santyuri sau la topit smoala urmatoarele afirmatii academice (sau… CACADEMICE!!!):
  1.Prin măsuri directe și indirecte voi ridica nivelul de performanță al mediului socio-economic local, asigurând premisele dezvoltării economice, generatoare de locuri de muncă.
  3.Urmăresc ameliorarea rapidă a procesului de comunicare în administrația câmpineană, atât comunicarea externă cât și comunicarea internă.
  Deci, tot… gargara ieftina!

 3. vasile says:

  Scuze! Era vorba de Vasile, iar in loc de santyuri se va citi santuri! Graba strica treaba, aviz candidatilor!!

 4. Raluca says:

  Domnul Pitigoi a fost atat amar de timp consilier local. Cu parere de rau, insa, nu a facut nimic pentru Campina, nu a avut niciun proiect, mare sau macar, mic. Eu una il voi sustine tot pe Tiseanu, care, cu toate defectele lui, a demonstrat ca e alaturi de noi.

 5. cookie says:

  as vrea sa traduca cineva din comentariul lui roman expresia”isi alege o echipa cu experienta si va apleaca urechea unde trebuie”!???what that mean??????

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *