Andrei Istrate propune înfiinţarea unui serviciu de gospodărire locală, care să se ocupe de transportul local şi de modernizarea străzilor

Categorie: Publicitate electorală 3 iunie 2016

istrate Andrei Istrate propune înfiinţarea unui serviciu de gospodărire locală, care să se ocupe de transportul local şi de modernizarea străzilorAndrei Istrate estre un tânăr inginer constructor, care candidează din partea UNPR la funcţia de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 5 iunie 2016. A lucrat până acum doar în mediul privat, având propria lui afacere, iar cu experienţa căpătată vine în faţa câmpinenilor cu o propunere extrem de interesantă, unică în peisajul electoral actual. „Voi propune viitorului Consiliu Local, în calitate de primar, înființarea unui serviciu de gospodărire locală, care să aparţină administraţiei şi care să rezolve rapid şi eficient o mare parte a problemelor mărunte, importante totuși, dar și probleme de mai mare amploare, inclusiv modernizarea străzilor. În viziunea mea, acest serviciu va trebui să includă şi activitatea de transport local, şi administrarea domeniului public (înlocuirea unei bănci rupte, tăierea unor copaci când este  nevoie etc), dar şi repararea şi modernizarea străzilor, inclusiv prin turnarea de covor asfaltic. Avantajele înfiinţării acestui serviciu sunt numeroase: crearea în mod direct a unui număr important de locuri de muncă, reducerea substanţială a costurilor la lucrările de asfaltare de pe domeniul public, menţinerea la preţuri scăzute pentru populaţie a transportului local, eficientizarea intervenţiilor de reparaţii la mobilierul urban de pe domeniul public. În plus, există chiar posibilitatea ca acest serviciu să poată participa la licitaţii pentru a realiza lucrări de asfaltare şi în localităţile limitrofe, ceea ce ar aduce profit pentru serviciu, implicit venituri suplimentare la bugetul local şi costuri reduse pentru localităţile învecinate. În momentul de faţă există un atelier de infrastructură urbană, fostul atelier de reparaţii străzi, dar acesta este folosit doar la lucrările de foarte mici dimensiuni. Nu în ultimul rând, se va elimina tentaţia umflării preţurilor la lucrări pentru “comisioane”, aşa cum se mai întâmplă prin diverse localităţi. Este o măsură legală, perfect realizabilă, totul este să se dorească acest lucru”, a precizat Andrei Istrate, candidatul UNPR la funcţia de primar al municipiului Câmpina.

un comentariu to “Andrei Istrate propune înfiinţarea unui serviciu de gospodărire locală, care să se ocupe de transportul local şi de modernizarea străzilor”


 1. Pantera neagra spune:

  Ce frumos le zici neicusorule, pai eu spun, ca ar merge perfect, la Primarie si un magazin de pantofi, unul de racoritoare, o farmacie veterinara, dar si una umana, bineinteles. Extraordinar ar fi, o clinica de recuperare a nevoiasilor, la preturi scazute, clar nu. Perfect legal dar si util ar mai fi si o covrigarie, cu mac, sigur. Ziarul primariei este, frumos, gratuit, deci asta e rezolvata, dar o carciumioara la sosea, ieftina, asa pentru toata lumea, ce ziceti, uite – ‘ La Primaru’ Carciumaru ‘ Bai, dar cate idei mai am, ce sa va mai zic, aaa, uite alta – Se vinde Rafinaria, ce frumos, nu si daca ar venii Primaria s-o cumpere si sa faca, ateliere mestesugaresti ‘ La Taticu’ ‘, unde toti salariatii, campineni desigur, multi neajutorati, vor lucra cu salarii europene bineinteles si vor vinde produsele ieftin, asa ca pentru noi, saracii de noi, nu? Asta e, toata treaba ar fi sa incepeti, ca idei va mai dau eu, aha, multe!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF