Bălegar proaspăt, zi de zi, în Cartierul Slobozia

Categorie: Campina 30 iunie 2016

strada izvoarelor campina balegar 1 Bălegar proaspăt, zi de zi, în Cartierul SloboziaCartierul Slobozia din municipiul Câmpina are reputaţia unei zone liniştite, cochete, deh, aici locuind inclusiv primarul municipiului Câmpina, fostul viceprimar, unul dintre foştii candidaţi la Primărie, actualmente consilier local. Din păcate, unii dintre locuitorii acestui cartier se bucură de “privilegiul” de a avea bălegar proaspăt, zi de zi. Se întâmplă pe Strada Izvoarelor, acolo unde locuitorii sunt exasperaţi de căruţele care trec zilnic, caii lăsând urme urât mirositoare, uşor vizibile  pe carosabil. Iar acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că există o hotărâre a Consiliului Local Câmpina prin care este interzis accesul căruţelor pe străzile din municipiu, un astfel de indicator fiind chiar în capătul Străzii Izvoarelor, aproape de viitoarea intrare în noul cimitir. Dar caii nu par deranjaţi de semnul de circulaţie şi “prestează” zilnic, spre exasperarea locuitorilor din zonă.
strada izvoarelor campina balegar 2 Bălegar proaspăt, zi de zi, în Cartierul Slobozia strada izvoarelor campina balegar 3 Bălegar proaspăt, zi de zi, în Cartierul Slobozia

4 comentarii to “Bălegar proaspăt, zi de zi, în Cartierul Slobozia”


 1. Dumitru Victor spune:

  Va avertizez , cu toata responsabilitatea …vor muri de foame ” alegatorii ” daca “arhitectii ” vor face parcarea la capatul strazi Izvoarelor , pentru intrarea in cimitir .

  Sau poate vor trece pe vagetarian , adica , vor cersi …balega de cal .

  Oricum , revenind la articol , domnii pe care ii pomenitil
  , au locuintele departe de aceasta zona .
  Prin urmare , nu au ” balegar , proaspat zi de zi “…ca ,daca il aveau , SIGUR , luau masuri .

  RăspundeRăspunde
 2. vicu spune:

  Dar n-ar fi mai usor pentru domnii consilieri sa stabileasca traseu ocolitor pt carute, asa cum scrie la lege si apoi sa comenteze? Trebuie sa manance si oamenii aia ceva..
  Daca n-au facut facultati…. asta nu inseamna ca trebuie omorati… scrie la lege ca trebuie ruta ocolitoare… atunci e dreptul lor

  RăspundeRăspunde
 3. Roman Roman spune:

  Balegarul poate proveni si de la masina de 28 mii euro,ori de la sofer sau de la pasagerul din spate.Masina este prevazuta cu dotari de genul acesta de a evacua rezidurile direct pe canalizarea de suprafata a orasului, hehehehe.

  RăspundeRăspunde
 4. Victor Dumitru spune:

  @vicu:

  Pai , domnule Vicu , tocmai despre asta este vorba .

  Domnii consilieri , au avut grije sa faca un traseu ocolitor , in asa fel incat , UNI , sa aiba parte de ” balegar , proaspat zi de zi “. MINUNAT !!!!!

  In ce priveste , amestecul pe care il faceti … facultati , omoruri si lege , nu pricep …???

  Daca este lege , este pentru TOTI …cu sau fara facultati …

  IAR LEGEA IMI DA DREPTUL SA TRAIESC CIVILIZAT !!!
  NU CA LA GRAJD !!!
  INDIFERENT DE CE RUTA OCOLITOARE AU ALES CONSILIERII , SAU CATE FACULTATI , NU AU FACUT CEI CARE INCALCA LEGEA .

  SUGESTIi :

  1 . Floricon Salub , ar putea sa trimeata o echipa de maturatori zilnic pe Izvoarelor , dupa ce trec ” alegatorii ” si sa faca curat .

  2. Politia Comunitara , ar putea sa stea la capatul strazii Izvoarelor sub semnul de circulatie , afisat si sa ii chestioneze pe vizitii , ce cauta pe acolo .

  SIMPLU !

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice