Consiliul Local acordă 31 de burse de excelenţă în anul şcolar 2016-2017

Categorie: Social 30 iulie 2016

cl Consiliul Local acordă 31 de burse de excelenţă în anul şcolar 2016 2017 Din anul şcolar 2010-2011, la iniţiativa consilierilor locali Elena Albu şi Marian Dulă, Consiliul Local acordă burse de excelenţă pentru elevii merituoşi ai Câmpinei. S-a ajuns la al şaselea an şcolar consecutiv în care Consiliul Local acordă aceste burse, cele pentru anul şcolar 2016-217 fiind aprobate în şedinţa din 28 iulie.
Proiectul a fost iniţiat de Elena Albu şi Viorel Bondoc, după ce Marian Dulă a demisionat din Consiliul Local preferând postul de consilier personal al primarului. Consiliul Local a aprobat acordarea unui umăr de 31 de burse de excelenţă (14 la Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu”, 8 la Colegiul Tehnic Forestier şi Liceul Tehnologic Energetic şi una la Colegiul Tehnic “Constantin Istrati”). Bursa este în valoare de 250 lei lunar şi se acordă elevilor din ultimul an de studiu, pe întreaga durată a anului şcolar, începând cu 1 octombrie 2016 şi până în iunie 2017. Numărul burselor pentru fiecare unitate de învăţământ în parte este proporţional cu procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat din anul şcolar anterior, un semnal de alarmă fiind tras de consilierul local Elena Albu în privinţa situaţiei de la Colegiul Tehnic “Constantin Istrati”: “Procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat a scăzut îngrijorător la Colegiul Istrati, apropiindu-se periculos de ceea ce se întâmpla la Mecanic 2 şi cred că ar trebui văzute cauzele care au dus la această situaţie”.
Până pe 21 septembrie 2016 va trebui derulată procedura pentru desemnarea bursierilor, lista acestora urmând a fi aprobată în şedinţa Consiliului Local de la finalul lunii septembrie.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice