Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor?

Categorie: Campina 23 august 2016

campina 0 Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor?În urmă cu câteva săptămâni, în Câmpina se realiza o lucrare ciudată, care ridica multe semne de întrebare, atât din punct de vedere al funcţionalităţii, cât şi al esteticului. Două “limbi” de pământ, transformate în trotuare în mijlocul intersecţiilor Bulevardului Carol I cu străzile Maramureş şi Henri Coandă, însemnau câteva locuri de parcare şi intrarea în legalitate a conducătorilor auto care oricum parcau în respectivele intersecţii. Numai că a venit prima ploaie mai serioasă, pe 12 august, şi la intersecţia Carol I – Maramureş s-a format ditamai băltoaca, subiect de ironie la adresa municipalităţii şi a celor care au gândit “măreţul” proiect.
La câteva zile, s-au luat măsuri şi o echipă de muncitori, cu patronul în frunte au descins la intersecţia respectivă şi după retragerea apelor păreau hotărâţi să remedieze situaţia. Era miercuri, 17 august.
După două zile, vineri, 19 august, încă nu se întâmplase nimic.
Luni, 22 august, după un week-end odihnitor, oamenii au revenit la lucru. Pe la ora 9.00 au adus nişte jaloane
Pe la 11.00, tot luni, aveau toate sculele pregătite.
Uraaa! După ora 13.00 turnaseră asfaltul şi s-ar fi zis că lucrurile s-au rezolvat.
Aiurea! Astăzi, marţi, 23 august, oamenii au revenit. Au frezat din nou o porţiune de asfalt…
Şi până la ora 15.00 nu se mai întâmplase nimic…
Poate mâine, poate poimâine, sau săptămâna ori luna viitoare! Ce atâta grabă, pare a fi unul dintre sloganurile preferate când este vorba de lucrări în care este implicată Primăria Câmpina!
campina 1 Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor? campina 21 Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor? campina 12 Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor? campina 131 Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor? campina 141 Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor? campina 151 Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor? campina 161 Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor? campina 171 Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor? campina 181 Cum se derulează o lucrare pe banii câmpinenilor?

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF