Administratie publica

Tot mai mulţi salariaţi pleacă din Primăria Câmpina şi nimeni nu se întreabă de ce

primaria campinaÎncă dinaintea alegerilor locale din 5 iunie, la Primăria Municipiului Câmpina a început un fenomen extrem de interesant, dar care până acum nu a ridicat semne de întrebare nimănui. Concret, tot mai mulţi angajaţi, unii chiar cu funcții importante, părăsesc instituția. Şi vom da doar cele mai cunoscute exemple, cu precizarea că nu sunt singurele, iar ordinea pe care am ales-o este absolut aleatorie.
Felicia Olteanu – fosta şefă a Serviciului Administrarea Domeniului Public şi Privat (ADPP) a dat examen şi ocupă acum un post la Compartimentul achiziţii din cadrul Spitalului Municipal Câmpina;
Gabriela Barbu – fosta şefă a Biroului de Integrare Europeană a plecat la Brebu, unde lucrează tot în cadrul Primăriei pe un post similar;
Eliza Oniţă – fosta şefă a Serviciului Contabilitate din Primăria Câmpina a plecat Bușteni, preferând să facă o navetă deloc comodă, lucrând acum în cadrul Trezoreriei din această localitate.
De asemenea, alți salariați ai Primăriei Câmpina sunt în căutarea unui nou loc de muncă, iar unii așteaptă cu nerăbdare pensionarea.
De ce se întâmplă toate aceste lucruri? Pentru că „nu se mai poate”, după cum spun mulți angajați. Nu îngrijorează pe nimeni această situație? Se pare că nu…

5 Comments

 1. Geana A says:

  si prafu s-a ales de tot

 2. Mircea Micu says:

  Domnule Tiseanu, din ce cauza spun salariatii ca „nu se mai poate”?

 3. Roman Roman says:

  Corect,sunt doar efectele unei dictaturi de ani de zile create de actualul Primar si lupta politica intre partide de a controla FINANTELE cu ajutorul prostilor angajati.
  Cei de pe pozitii cheie ce parasesc corabia au datoria civica fata de acesti locuitori ce au platit salariile sa aduca probe daca au ,D-na Barbu a ales fuga din fata terorii, e un act de lasitate mai ales ca a avut o iesire publica si a fost si sanctionata. (pierderea a 4mil fonduri europene ,calea dacia ……)chiar nu e nimic de acuzat ?se lucreaza perfect?primarul nu isi da demisia ,populatia nu poate sa demita si atunci sa asteptam si ce???????????/

 4. Andrei I says:

  La primaria Campina nu exista un control,o disciplina.Sunt cereri la care se raspunde in 2-3 luni in loc de 0 luna (cum prevede legea). Tiseanu colabora cu Dragomir precum soarecele cu pisica…Nu stiu cum o fi acum cu Pitigoi !
  Apropo,Tiseanu vine si acum la serviciu dupa ora 11 ??

 5. Sorina says:

  Si cei ramasi,premiantii in gestionarea fondurilor se inghesuie care mai de care sa plece la cursuri….Unde?La mare.Poate in Campina nu-i duce capul sa inteleaga.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *