Social

Autorităţile sunt cu ochii pe materialele lemnoase

campina lemneDe câteva zile, ample acţiuni ale autorităţile au în vedere atât transpotul, cât şi desfacerea de material lemnos. La verificări participă agenţi de poliţie din cadrul Serviciului de Ordine Publică, dar şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Ploieşti, ai Direcţiei Silvice Prahova şi ai Gărzii Naţionale de Medie – Comisariatul Prahova.
Astfel, la o societate comercială din Breaza s-a constatat că s-a expediat cantitatea de 6 mc cherestea fără documente legale, iar stocurile de material lemnos nu erau consemnate corespunzător în registre. Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de 30.000 lei.
La o altă societate, de această dată dim Câmpina, s-a constatat că stocurile de material lemnos nu erau consemnate corespunzător în registre, fiind aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 25.000 lei.
Astăzi au fost verificate alte trei societăţi comerciale din Câmpina, Breaza şi Scorţeni, fiind aplicate patru amenzi contravenţionale în valoare totală de 65.000 lei, totodată fiind confiscată o cantitate de 40 mc material lemnos, în valoare de 6.367,79 lei.
De asemenea, tot astăzi, în jurul orei 13, un agent de siguranță publică din cadrul Postului comunal Măgureni a depistat un tânăr de 29 de ani din localitate, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1,25 mc material lemnos, având avizul de însoțire expirat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu o amendă de 2.000 de lei, iar materialul lemnos şi autoutilitara au fost confiscate.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *