Primarul Tiseanu despre înfiinţarea unui serviciu public de transport local: „Nu credea cineva că vom face ceva până la sfârşitul acestui an!”

Categorie: Administratie publica 1 septembrie 2016

campina transport local Primarul Tiseanu despre înfiinţarea unui serviciu public de transport local: „Nu credea cineva că vom face ceva până la sfârşitul acestui an!”Primarul Horia Tiseanu a avut un moment de uluială atunci când consilierul local Constantin Cândea l-a întrebat „ce paşi s-au făcut pentru înfiinţarea unui serviciu public de transport local, aşa cum aţi spus la dezbaterea publică de la adoptarea Planului de Mobilitate Urbană? Sau a fost doar aşa o vorbă…”
Surprins, Tiseanu a reacţionat în prima instanţă pur politic: „Ştiu că urmează o nouă campanie electorală, dar nu mă aşteptam din partea dvs să veniţi cu asemenea subiecte!” Şi, apoi, a continuat: „Nu credea cineva că vom face ceva până la sfârşitul acestui an! Înfiinţarea unui serviciu public de transport local este un proces de durată, care implică foarte multe costuri şi care nu se poate face peste noapte. Eu cred că este o idee foarte bună, de viitor, dar care nu se poate realiza într-un interval de timp prea scurt”.
Deci, a fost „doar aşa o vorbă”, mai ales că dezbaterea la care făcea referire consilierul Constantin Cândea  a avut loc cu puţin timp înaintea alegerilor locale.

2 comentarii to “Primarul Tiseanu despre înfiinţarea unui serviciu public de transport local: „Nu credea cineva că vom face ceva până la sfârşitul acestui an!””


 1. toteu spune:

  caterinca stil tiseanu

  RăspundeRăspunde
 2. Roman Roman spune:

  Cu asta ne hranim si noi cu mistocariile din Campania Electorala,castiga cine MINTE mai frumos si apoi asteptam o noua MINCIUNA si o noua Campanie.De ce nu intreaba D-l Candea ce se face cu masina Primarului de 28mii euro ,de ce nu poate fi folosita pt transportul local si se poate declara inceputul acestei actiuni POLITICE ce va dura zeci de ani ca si PARCUL INDUSTRIAL.Intre timp oamenii vor trai din ce in ce mai prost intr-un absenteism din ce in ce mai mare departandu-se de MINCIUNILE POLITICE ale unor oameni INCONSTIENTI. .

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF