“Am greșit atunci când am plecat din PNL. Da, recunosc!”

Categorie: Politica 29 octombrie 2016

campina virgil guran “Am greșit atunci când am plecat din PNL. Da, recunosc!”Afirmația îi aparține deputatului câmpinean Virgil Guran, care a părăsit PNL în 2014, imediat după demararea procedurilor de fuziune cu PDL, pentru a reveni în rândurile liberalilor după numai un an. “În momentul respectiv am fost dezamăgit și am luat decizia de a pleca. Am făcut o greșeală politică atunci, recunosc și mi-o asum!”, ne-a declarat Virgil Guran.
Deputatul câmpinean spune că s-a lăsat cumva luat de val și asta pentru că i-a asimilat pe cei din PDL ca fiind toți oamenii lui Traian Băsescu. “Mi-am dat seama ulterior că oamenii lui Băsescu au plecat… după Băsescu și îi regăsim acum la PMP. Cei devotați cu adevărat partidului și echipei au rămas în PDL, iar acum sunt în Partidul Național Liberal rezultat în urma fuziunii. Atunci, în 2014, am văzut altfel lucrurile. Totuși, a greși este omenește, eu cred că este mai important să recunoști și să-ți asumi fiecare gest făcut. Le-am explicat acest lucru și colegilor din PNL în momentul în care am revenit și le mulțumesc pentru înțelegere”, a mai afirmat Virgil Guran.
Referitor la prezența sa pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare (locul 2 la Senat), Guran a ținut să precizeze: “Să fim înțeleși, nu am revenit în PNL pentru vreo funcție sau candidatură, nici nu mi-am cumpărat locul pe lista de candidați, așa cum s-a speculat. Am revenit ca simplu membru de partid, am depus o cerere de candidatură ca toți ceilalți colegi, iar pozițiile de pe listă au fost votate de Consiliul Director al PNL Prahova și validate de Biroul Permanent Național al partidului”.

un comentariu to ““Am greșit atunci când am plecat din PNL. Da, recunosc!””


 1. As spune:

  Orice greseala(fie recunoscuta sau nu)se plateste.Asa fiind situatia,a fi nominalizat pe locul 2 la senat,chipurile pozitia respectiva fiind votata de catre Consiliul Director al PNL nu mi se pare corect(dar are importanta?).Pentru oricare dintre noi exista suspiciuni in ce priveste ordinea de pe liste,cum bine a precizat si d-l Guran.Justificarile de orice fel sunt inutile.Asadar,sa gandim foarte bine inainte de a aplica stampila unde trebuie.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF