Anunț public privind Concursul de lectură “Câmpina, citește-mă!”, destinat elevilor de clasa a IV-a de la școlile câmpinene

Categorie: Social 21 aprilie 2017

Campina citeste Anunț public privind Concursul de lectură Câmpina, citește mă!, destinat elevilor de clasa a IV a de la școlile câmpineneConsiliul Local Câmpina, Primăria Municipiului Câmpina, Biblioteca Municipală “Dr. C. I. Istrati”, organizează, în data de 18 mai 2017, Concurs de lectură “Câmpina, citește-mă!”, adresat elevilor din clasele a IV-a de la școlile câmpinene. Evenimentul se desfăşoară în organizarea Bibliotecii Municipale „Dr. C. I. Istrati” Câmpina, în conformitate cu HCL nr 55/31.03.2017, punctul  3 din lista de manifestări culturale ale bibliotecii, şi are ca obiectiv creşterea interesului pentru  lectură în rândul elevilor câmpineni din clasa a IV-a. Concursul este organizat în parteneriat cu Casa Municipală de Cultură “Geo Bogza”. Concursul va avea două etape: faza pe clasă și faza pe oraș.
Elevii vor avea de parcurs bibliografia anexată, în decurs de două sau trei săptămâni. Fiecare profesor învățător primar va organiza faza pe clasă și va desemna o echipă reprezentativă, formată din trei membri, după ce elevii au răspuns la un chestionar – grilă de 30 de întrebări cu o singură variantă de răspuns corect (atât bibliografia, cât și chestionarul vor fi puse la dispoziţie de către organizatori). Faza pe oraș va avea loc în data de 18 mai 2017, în sala de spectacole a Casei de Cultură, unde vor fi invitate echipele câştigătoare din fiecare şcoală, împreună cu cadrele didactice îndrumătoare.

Echipele vor primi 15-20 de întrebări grilă cu o singură variantă de răspuns corect la care răspundă pe rând, după un timp de gândire de trei minute. În timpul concursului membrii echipei se vor putea consulta între ei. Echipele câştigătoare la faza pe oraş vor fi stabilite în urma punctajului obţinut. În cazul în care mai multe echipe sunt la egalitate, se va trece la întrebări grilă cu unul sau mai multe răspunsuri corecte pentru departajare. Fiecare echipă va avea la dispoziţie două minute pentru a răspunde la o întrebare de departajare. Faza pe oraş va fi evaluată de un juriu desemnat de organizatori. Toate echipele participante la faza pe oraş vor primi diplome de participare. Se vor acorda premiile I, II și III.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice