Social

La Primăria Municipiului Câmpina se pot depune cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței

Primăria Municipiului Câmpina aduce la cunoștință că, începând cu data de 23.10.2023, se vor distribui și primi cererile – declarații pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței pentru sezonul rece 2023-2024 și a suplimentului pentru energie.

Formularele vor putea fi procurate de la sediul Direcției de Asistență Socială, situat pe Bd. Culturii, nr. 27 și de pe site-ul instituției. Cererile-declarații pe propria răspundere completate, însoțite de actele doveditoare vor fi depuse la sediul Direcției Asistență Socială, în următorul interval orar:
LUNI-JOI – între orele 9-14
VINERI – între orele 9-13
Beneficiarii de ajutor social și alocație pentru susținerea familiei, aflați în plată, care îndeplinesc condițiile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire, vor completa formularul de cerere pus la dispoziție tot la sediul DAS, la care vor atașa acte privind modul de deținere a locuinței și copii ale facturilor de utilități, în funcție de ajutorul solicitat.
Pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței pentru toată perioada sezonului rece (01.11.2023-31.03.2024), solicitanții vor depune cereri până la data de 20.11.2023. Se pot depune cereri și după această dată, dar ajutorul va fi acordat începând cu luna următoare depunerii cererii.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *